Napsat recenzi

Penzion Ivo nyní Penzion Ivica

Recenze hotelu Penzion Ivo (Chorvatsko - Severní Dalmácie - Bibinje)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 217x
Recenze se líbila: 392 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V úvodu bych ráda zmínila ,pro ty co očekávají o trochu více než je běžný standard je Pension Ivica dříve Ivo velice nedostačující a nemohu ho doporučit déle .. Z fotek působí idylicky leč zdání hodně klame .

Vlastní zkušenost : po příjezdu na místo určené běháte po pozemku kde hledáte delegáta 15min . Bohužel jsme přijeli o dvě hodiny dříve , pokoje nebyli přichystané/uklizené (v našem pokoji v přízemí byli ještě stále nastěhovaní původní hosti , odevzdání pokojů je v 10h nicméně ve 12h stále byl pokoj obsazen a neuklizen ) tudíž jsme museli posečkat na terase u bazénu cca 2h což nám nevadilo.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Ubytování Pokoj v přízemí s terasou : kdo očekává standart bude velmi zklamán ,doporučuji především změnu celého vybavení pokojů (postele/matrace velmi špatný stav ,nábytek-stará skříň která lze sotva otevřít ,police přibité hřebíky ,aby se člověk bál i do ni něco dát ,jediné co zde bylo ucházející je koupelna a TV. Je zde hodně komárů a moskytiéry na oknech nebo dveřích žádné , doporučuji hodně repelentů pro příjemnější strávení noci než honbu na komáry a cikády po pokoji .V přízemním pokoji bez klimatizace není rozhodně žádný chládek jak uvádí CK , byl vybaven větrákem který byl puštěn nonstop a stejně to nebylo nic platné , otevřené okno a dveře na terasou byli nezbytné v noci s tím byl ovšem problém díky přízemí a neoploceného pozemku a nefunkční ventilaci na dveřích muselo být zavřeno .

Společná kuchyň : katastrofální sic 4 lednice plné zkaženého ,plesnivého jídla po minulých nájemcích - smrad linoucí se ven ,po upozornění delegáta věc nebyla napravena - lednici jsem uklidila sama , vybavení sic zamčené nebylo ve skříňkách dle rozpisu chybělo snad vše co mělo být , vše bylo poházené po kuchyňské lince a to co zbylo ve skříňkách bylo špinavé , 1 mrazák který byl tak namražený ,že se nedali šuplíky ani otevřít ..

Vybavení : Rych. konvice,překapávač ,topinkovač ,sporák a trouba nová velmi pěkná , odvětrávání z kuchyně žádné pro ty co bydlí v přízemí budovy se musí připravit na to, že ucítí vše co se bude zde vařit ..

Terasa před pokojem velmi pěkná ,velká s výhledem na bazén s křesílky a stolem až na to ,že zde nikdy nemáte svůj vlastní klid stále narušující pochodující nájemníci ,delegát který zde má sousedící kancelář se sezením a jeho přátele kteří zde nonstop seděli popíjeli, diskutovali ,přehrávali hudbu atd…- pro mne dost otravné po 7 dnech v kuse od rána do noci co musím poslouchat debatu ostatních ,doporučila bych zde aspoň paravan/zástěnu pro větší soukromí a oddělení prostoru , přeci jen jedete na dovolenou odpočívat a ne se otravovat s ostatními lidmi.

První den byla dokonce celá (i naše kterou jsme si zaplatili ) terasa obsazena bývalými hosty - jejich chování vůči druhým hostům dost otřesné - neuvěřitelný bordel , špína , hluk ,obsazení všech lehátek , křesel a celého prostoru - kufry, hadry, jídlem nebo zbytky ,takto zde vegetovali až do 1h v noci než přijel autobus a my jsme mohli konečně chvíli odpočívat v klidu po celém dni cesty a čekání na uvolnění místa které nám bylo zabráno , na dotaz delegáta zda by bylo možné je někam přesunout bylo odpovězeno není kam , mohli je přeci umístit aspoň do „restaurace“ , Delegátka v 22h šla spát a více to neřešila , nikoho nezajímal noční klid a ohled na druhé ..

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Restaurace Polopenze : spíše stará Závodka , stoly a židle strašné , prostor klimatizován zřejmě ,ale nefungoval jdoucí smrad smaženého jídla z kuchyně se někdy nedal vydržet pro delší čekání jsem musela odejít ven , po otevření dveří ,aby zde byl aspoň nějaký vzduch byli dveře opět zavřeny a nikdo se vás nezeptal proč načež všem hostům vadilo a chtěli mít dveře otevřené – stolování děs , kuchyň ucházející leč u moře bych spíše čekala více tamního středomořského jídla než českého a smaženého .Snídaně formou švédského stolu neměli absolutně nic společného … kdo chce vajíčka nebo kávu musí si je udělat sám doma zde to není možné ,snídaně šunka, sýr, máslo ,marmeláda ,zelenina ,mysli , mléko ,limonáda ,tekutý jogurt . Čepované pivo které neumí nikdo čepovat , Kofola hnus za 40Kč + 10min čekání na nalití do skla ,to se tedy opravdu jen tak nevidí ..

Zdarma voda s citronem .

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Bazén byl úžasný velký a prostorný - čistota dva dny ucházející ,obsluhující personál čištění bazénu také moc neřešil - okolí bazénu pěkné prostorné s lehátky ,stanem se sezením , houpačka dlažbou a sprchou , osázené palmami a květinami - párkrát jsem zde musela zamést jehličí a bordel ze střechy který tam napadal díky větru - personál neměl čas uklízet z důvodu větrnosti (radši si šel lehnout) – důvod : nafouká se to tam znovu ,tudíž nešlo jít ani do bazénu který se tímto znečistil to ,že není zrovna 30C neznamená , že by se snad někdo nemohl chtít koupat když obsluhujícímu personálu je zima …

Po 21h už se do bazénu málo kdy opravdu dostanete je v něm vysavač a do bazénu je zákaz , škoda noční koupání s osvětlením je top .

Bazén zde byl velkou výhodou hlavně pro lidi s dětmi kteří nechtěli takovou dálku jezdit až k moři .

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Moře a Pláž : k moři je to opravdu větší vzdálenost bez vlastního auta nedoporučuji ,pláž je malá cca 100m oblázková která je hodně obsazená místními ,dále navazující pláž s velkými ostrými kameny.

Pozor je zde zákaz koupání Psů !! Ale na konci pláže jsme s pejskem byli a né sami úplně v pohodě ,jen dostat se do vody byl přes butry velký problém i pro psa , pláž je městská leč čistota nic moc , vjezd autem je placený 70kun za týden nebo 10 kun na den ,vstup volný , v místě se nachází zmrzlinový a palačinkový stánek , restaurace , bar , pěkné sezení ,nabídka vodních sportů , jedna převlíkárna ,dvě ToiToi - nepopsatelné asi vím kam všichni chodili místo nich .

Marína : vstup zdarma i na kole popř. na bruslích ,velmi krásná , čistá , obrovská bez

chyby , je zde uprostřed luxusní vybudovaná laguna s oblásky na koupání nově zrekonstruovaná s lehátky i na moři , restaurací a barem pro bohatší klientelu , dále obchod , benzínka , kavárny, shopy atd..

od příštího roku bude vstup do Laguny zpoplatněn , doporučuji navštívit najednou budete v ráji .

Okolí hotelu  průměrně (2,5/5)

Okolí pensionu všude válející se bordel ,nedodělané ,rozbité v blízkém okolí není žádný obchod, restaurace vlastně tam není vůbec nic .Pokud nemáte auto je to tu dost komplikované , bus 3x denně jinak kolo .Zadar mne tedy vůbec neuchvátil , jediné pěkné město kousek od místa ubytování s větší vybaveností obchůdků , restaurací a života u moře je Biograd na Moru ten doporučuji .

Jezero Vransko je dost komplikované najít a většinou nejsou tu dobrá označení , míst na koupání pomálu a není moc čisté většinou zarostlé trávou s doporučení vím , že je zde stezka a dá se objet celé dokola cca 45km na kole .

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Závěrem bych chtěla říci, že jsme celého pobytu hodně zklamání, je pravdou ,že Bibinje není žádné velké letovisko jako je Makarská nebo Podgora a s úrovní se to nedá absolutně srovnat ani na 10%, do Chorvatska jezdíme celá rodina už 16 let , ale na 100% se do Pensionu Ivica nikdy nevrátíme ...

Kdo hledá klid a odpočinek ,zde ho rozhodně nenajde .

Komu nevadí hodně nízký standart což se za nižší cenu dalo očekávat a je nenáročný může se mu zde líbit .

Za nás Nedoporučuji v žádném případě !!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 11 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Severní Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání