Napsat recenzi

Pohoda

Recenze hotelu Issa Hotel *** (Chorvatsko - Vis - Vis město)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 813x
Recenze se líbila: 607 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Procházka městečkem Vis Procházka městečkem Vis
  • Hotel ISSA Hotel ISSA
  • Uměle vytvořený poloostrov v zátoce Uměle vytvořený poloostrov v zátoce
  • Nádherný každodenní výhled Nádherný každodenní výhled
  • Pláž před hotelem Pláž před hotelem

Nádherná příroda, zatím turismem příliš nedotčená.

Ubytování  průměrně (3/5)

Klasické hotelové pokoje s příslušenstvím, z jedné strany z balkonu výhled na úžasnou zátoku (samozřejmě s příplatkem), protilehlá strana orientována do zarostlé stráně

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Polopenze, vařili výborně, co výborně, přímo úžasně. Nebyla šance všechno ochutnat, pokud jeden nechtěl riskovat pokažený žaludek. Denně několik druhů masa, denně ryby, zeleniny co hrdlo ráčí, ovoce, zákusky, zmrzlina. Nedovedu si představit, že by si někdo mohl stěžovat.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Jednu velkou nevýhodu hotel však měl - pro méně pohyblivé hosty scházel bezbariérový vstup do hotelu, muselo se z komunikace ke vstupu vystoupat cca 20 schodů.

Sportovní vybavení přímo v hoteli nic moc, ale v dosahu pěší chůze cca 10 minut v městečku tenisové kurty, půjčovna kol, motocyklů, aut.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Moře úžasně čisté, údajně nejslanější část Jadranu. Uměle vytvořená pláž přímo pod hotelem, bohužel opět s dalšími schody. Vzhledem k začátku sezony dostačující, nedovedu si představit pláž v plné sezoně, patrně hlava na hlavě. Vstup do vody nic moc, pouze z betonových plat, takže hned po asi 3 metrech již hloubka, nevhodné pro menší děti. Bez obuvi vstup nedoporučuji - ježci! Poněkud lepší ale opět jen kamenitá a malá pláž s povlovným přístupem a menší hloubkou asi 500 m od hotelu. Velká výhoda - zátoka je uzavřenější, takže ani při bouři nebyly vlny nijak zvlášť velké.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Hotel na okraji pěkného městečka Vis, spojen s ním pohodlnou chůzí promenádou podél moře v dosahu do 15 minut. Přiměřeně k velikosti městečka spousta kavárniček, restaurací, obchůdků. Pěší procházky do okolí ale nejsou nic moc, v podstatě za jeden den máte vše obejité, pak už jen po známých místech.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Vše dle avizované nabídky, k odpočinku.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Vis - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání