Napsat recenzi

Hotel Carolina

Recenze hotelu Carolina Hotel & Villas Valamar **** (Chorvatsko - Rab - Suha Punta)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 623x
Recenze se líbila: 609 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Za ty peníze je to dovolená na konci světa kde ani pes neštěkne.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Pokud nejste němec kterým doslova lezou..........,tak vás strčí do pokoje na stranu parkoviště,kde vás ráno budí popeláři,dovozci potravin a auta.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Strava je perfektní,personál ochotný a usměvavý.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Vybavení pokojů je dobré,ručníky mění denně a povlaky jen na polštář 1x za týden.Je tam jen minigolf a pokud je špatné počasí jste odkázáni jen na procházky.Je tam jen jeden obchůdek s cetkama a potraviny jen u hotelu Eva a to ještě nic moc.Pro děti jen malé hřišťátko a nesmí pršet jinak tam pro ně nic není.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Moře je čisté pláže malé kamenité s betonovýma pláckama na ležení,přístup do vody po žebříku.Oblázkových pláží je tam poskrovnu a mrňavé.Málo sprch na pláži a málo odpadkových košů a to i v okolí hotelu.Lehátka zdarma jen u bazénu jinak po pláži se platí.

Vodní sporty vůbec žádné.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Okolí hotelu je udržované v čistotě,trávníky mají udržované se zákazem vstupu.Do města Rab ja to cca 5 km,jezdí tam 2x denně bus nabo lodní taxi,ale je drahé.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Pro ležení u vody,cyklistiku je to dostačující,nesmí se pokazit počasí pak je to opravdu konec světa.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rab - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání