Napsat recenzi

S Adrialandem ani na krok

Recenze hotelu Kemp Porat *** (Chorvatsko - Pag - Povljana)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 1 086x
Recenze se líbila: 543 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Myslím si, že jednotlivé body Vám řeknou mnohem více... Bohužel velké zklamání

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Byly jsme ubytovaní ve stanu, takže jsme žádné zázraky nečekali..., ale myslím si, že kdyby si člověk vzal svůj vlastní stan co má na čundr tak udělá lépe. Stan, ve kterém jsme bydleli byl špinavý. Ve velkém stanu byly další dva malé, které sloužily jako ložnice. Madrace nebo spíš nafukovačky, které byly polovyfouklé jedná byla malá a druhá asi o 10 cm větší o čistotě těchto nafukovacích hebel ani nemluvím. Na dvě ložnice (pro 4 lidi) byly pouze 2 deky to je jedna deka na 1 ložnici. Polštáře byly plesnivé a proslintané. Ve stanu jsme měli snad milión pavouku, na které nezabíral ani repelent... byli odolní. Ložnice, která byla na zip jsme měli bohužel taky plesnivou :( Stany jsou bohužel strašně natěsnány u sebe, tudíž víte co se v druhém stanu děje i když nechcete.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Strava :D bylo to velmi vtipné... na netu psaly, že se budeme chodit stravovat na oběd a večeři do blízkého hotýlku, ale bohužel tuto informaci si někdo přikouzlil. Vždycky jsme stáli na snídani oběd a večeři neuvěřitelnou řadu. Porce byly veliké, že by se s toho najedli děcka na základce a to ještě na prvním stupni. Většinou to byla jedna brambora rozkrojená na 3 dílky a k tomu kousek masa a hafo hlávkového salátu, aby tu porci nastavili. Na přídavek jste mohli rovnou zapomenout, neboť na poslední v řadě kolikrát třeba nezbyla ani příloha tak dostávali zbytky z předešlých dnů. Jednou jsme měli na oběd rizoto.. a 2 lidi z našeho stanu v tomto rizotu neměli ani jeden kousek masa... a místo rizota to byla spíš rýže zalitá mastným gulášem s předešlého dne... žádná zelenina se v rizotu nevyskytovala... Polévky, které byly na véču většinou jste dostali obarvenou vodu (polévka ze sáčku) málo kdy se Vám podařilo v této obarvené vodě něco najít... polévky byly pořád dokola rajská, vývar, houbová takto se to opakovalo po celý pobyt. Talíře byly plastové a museli jste si je chodit samy umývat... Pokud pojedete na tuto dovolenku nezapomeňte si přibalit vlastní Jar, aby jste nádobí mohli umývat nebo si zajdete do konzumu a vysolíte za malý saponát na nádobí 16 kun.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Sociální zařízení je po rekonstrukci takže bylo pěkné, ale bohužel lidi jsou kazisvěti a co si za svoje těžce zarobené nekoupily tak jim není hanba to zničit. Wifi tam nečekejte... na wifi se připojíte pouze jen u hlavní brány... po kempu wifi nechytnete. Na zájezd jsme jeli strašným autobusem!!! Pomalu jsme mysleli, že ani nedojedem. Když jsme po zpáteční cestě chtěli, aby nám pustili film bylo nám řečeno, že nám ho nepustí, aby se jim baterka nevybila. Když jsme přijeli věci jsme si měli dát pod stromy k chatrči kde se vydávalo jídlo a čekat od 7 hodin ráno do 2 hodin odpolene. Při odjezdu jsme v 1hodinu odpolene museli opustit stan a zase jsme čekali jak bezdomovci do 20:30 než dojel autobus. Děs a hrůza tato organizace... By mě zajímalo jak by to udělaly kdyby pršelo. Paní delegátka starší sympatická paní... ale když jsme nepřišli a neptaly jsme se nevěděli jsme absolutně nic. Zaplatili jsme si výlet do Zadaru za 120 kun za osobu a bylo to plánované na čtvrtek a nakonec jsme se dozvěděli od cizího delegáta, že se jede už ten den co jsme to platily a to byly 2 hodiny do odjezdu na Zadar. Pak se slibovaly výlety na jezera a nebo na výlet lodi, ale vždycky kvůli nějaké výmluvy se to zrušilo. Čekání na svozové autobusy radši ani komentovat nebudu... by se měl Adrialand jo hodně stydět.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Podle toho kam jste na pláž šli... Pokud jste se rozhodli jít na písčitou pláž, museli jste jít brzo ráno aby jste chytli fleka a ještě jdete přes neuvěřitelný prales a po vyšlapané cestičce, po které kdyby Vám šklhla noha tak se valíte ze srazu bez vědomí v moři. Když jste šel na oblázkovou, tak tam bylo lidí a lidí, ale ležet se na oblázkách dalo.... my jsme chodili na pláž asi 15 minutek cesty. Moře bylo docela i čisté... pokud jste si nevzali brýle a nepotápěli jste se, bohužel kameny v moři byly docela dost ostré. Za celý pobyt jsme měli asi 2 dny místo moře ledový oceán.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Okolí kempu jsme měli prolezené hned první den. Vůbec nemáte kam jít. Vylezete kopec a jste jakože v centru, ve kterém se nachází předražené suvenýry... vietnamský obchůdek z oblečením, pizzerie Snoppy (mají výbornou pizzu) a pak jsou tam klasické kavárničky a hospůdky. Hned u kempu přes cestu je pro děcka využití jako jsou trampolíny, skákadla, střílení a hra Ice hockey nebo biliard.... Vše si samozřejmě zaplatíte. Okolí je hezké a lidé jsou milý. Ale je to tak na den pak už nemáte kam jít :( Noční život tady rozhodně nečekejte.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Celkový pocit z dovolené mám super... dovolenou si lidé dělají sami a pokud je dobrá skladba lidi je super i dovolena. Místo je to super. Ale přes cestovní kancelář Adrialand už nikdy více. Naslibují hory doly a nakonec vám řeknou smolíček pacholíček.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 26
z 40 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Annie: Reklamace? - 3. 9. 2015 12:24

Dobrý den, mohu se zeptat, zda jste uplatnili reklamaci? A pokud nao, s jakým výsledkem? Letošní dovolená katastrofa, nic horšího jsem neviděla. Plíseň, špína, hrůza... Děkuji. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Pag - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání