Napsat recenzi

Dovolená na Mljetu s překvapením

Recenze hotelu Odisej Hotel *** (Chorvatsko - Mljet - Pomena)

Hodnocení:
průměrně: 4,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 129x
Recenze se líbila: 392 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Destinace skvělá, postupně poněkud rušnější, problematické parkování i v druhé polovině června. Pro cestování po ostrově nutné auto, buď vlastní nebo možno půjčit přímo v přístavu Sobra. Kromě závěrečného překvapení jsme byli naprosto spokojeni.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Objednán jsme měli pokoj s výhledem na moře, který jsme nedostali, po žádosti o výměnu pokoje na recepci ihned vyřízeno k naší spokojenosti. Pokoje jsou velmi malé, zařízení velmi zastaralé, skříň na oděvy nemá v podstatě žádné police a neuvěřitelně páchne. Koupelna pamatuje rozhodně lepší časy, něco tak opotřebovaného jsme v hotelu ještě neviděli. Před postelemi, zřejmě pro vytvoření dojmu útulnosti, nechutné chlupaté předložky, které je očividně nemožné vyčistit . TV s plochou obrazovkou v podstatě bez programů. A teď to dobré - postele velmi pohodlné a čisté, nové závěsy a záclony, vstup na balkon se žaluziemi a balkon s pohodlným nábytkem, krásným výhledem na moře a borový háj. Minibar, v němž si můžete vychladit svůj nápoj. Signál wifi slabší, ale dostačující. Teplá voda po celý den. Pokoj č. 264

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Asi by se našli rýpalové, ale my jsme byli spokojeni. Snídaně se vším, co je obvyklé

vejce na různý způsob, párky, sýry, salámy, jogurty atd. + možnost nechat si připravit čerstvou omeletu jen tak, nebo se sýrem atp. , čerstvé croissanty. Večer vždy výběr dvou masitých jídel, nejméně jeden druh ryby, mořské plody, bezmasá jídla, vynikající rizota a pečená zelenina, velmi chutné dezerty. Vždy čerstvé ovoce a zelenina.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Hotel disponuje restaurací, venkovní terasou s výhledem na přístav a moře, barem, wellness centrem. Možnosti parkování jsou omezené, parkuje se takzvaně "kde se dá".

Personál je velmi milý, ochotný a vstřícný, což v konečném efektu vyvažuje případné jiné nedostatky.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Hotelová pláž je přímo před hotelem - betonové plato s lehátky, slunečníky a osuškami zdarma, vstupy do vody po schůdkách. Všude naprosto čisto, pohodlná lehátka, Čistá voda, sprcha se sladkou vodou. Plážový bar obsluhuje i pláž.

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

Nám se líbilo.

Celkový dojem  průměrně (4,8/5)

Vše by bylo vlastně super až na závěrečné překvapení při odjezdu. Při příjezdu nám byl na recepci automaticky vystaven voucher na vstupenky do Národního parku (stojí za to jej navštívit), hovoříme anglicky i německy a z řeči recepčního jsme vyrozuměli, že pro klienty CK již stačí jen voucher vyměnit ve stánku Národního parku za vstupenky, které nám budou platit po celou dobu pobytu. Při odjezdu nám však tyto vstupenky byly naúčtovány v plné výši ceny. Byli jsme dost překvapeni, neb pokud obdržím voucher, je tato služba již obvykle uhrazena, zde nikoli a nikdo se Vás neptá, jestli vůbec chcete Národní park navštívit. To byla ale, naštěstí, vlastně jen malá vada na kráse jinak velmi příjemné dovolené.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání