Napsat recenzi

Hotel Adriatic - Omišalj - PŘIJEL, VIDĚL, STAČILO - příště jinam

Recenze hotelu Adriatic Hotel ** (Chorvatsko - Krk - Omišalj)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 243x
Recenze se líbila: 259 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Příjezd a ubytování - nemilé překvapení 60 let starý, chátrající hotel.

Člověk by si měl hledat na všem to pozitivní, tak jsem se snažil hledat. Nakonec jsem překousnul i ten smradlavý, starý pokoj s tekoucí vodou ze stropu...a užíval si přírody, moře, dobrého jídla a příjemných lidí.

Niže popisuji realitu a objektivní zhodnocení pobytu.

Ubytování  průměrně (3/5)

Po otevření pokoje jsem se nestačil divit. Hrůza, smrad, katastrofa. 60 let starý hotel a nábytek asi od otevření hotelu, vše smrdí stářím jako stará barabizna. Nelze vyvětrat, neexistuje klimatizace, ventilátor a na WC a v koupelně je malé okénko šíře 15 cm. Pokud používáte wc tak tím okénkem se na Vás dívají z vedlejšího balkonu a seshora takže při použití zavírat okno. Smrad z odpadu a nelze ani zašpuntovat umyvadlo. Splachovadlo na otočení a pro správnou funkčnost min.2x dokola. Nefunkční zásuvky. V celém pokoji 2 (nelze vložit rozdvojku). Stará TV na pokoji snad jen jako kulisa.

Jediné plus dávám nové prostírání a pravidelná výměna (zmiňují to tady jako něco extra, ale všude je to standart)

Ze stropu 24 hodin denně kape voda na podlahu a wc. Pokud chcete použít wc musíte si dát na hlavu kbelík na odpadky jinak budete úplně mokří. Neexistuje lednice ani nic podobného.

Nádherný pohled z balkonu na střechu jídelny a v dáli stromy. Vhodný jen pro kuřáky, ale ničím vás nenadchne, takže si zajdete raději sednout k vodě.

Je to moje 4 dovolená v Chorvatsku, ale nejhorší vybavení.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Jediné pozitivní a hodnotím - Super. Zde nemám připomínku. Měli jsme polopenzi a kuchaři patří poděkování za skvělou stravu a personálu při vydávání stravy také. Vše fungovalo a bylo všeho dostatek.

- Postrádal jsem čerstvé ovoce, které se na ostrov asi nevozí

+snídaně (salámy, sýry, vajíčka, párečky) (musli, jogurt, marmelády)

+Jídlo bylo velice chutné - večeře výborné (skvělá masa, ryby, saláty, studená kuchyně, sladké)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

- Na internetu píšou Wi-Fi. Vůbec bych to tam nezmiňoval, protože se nepřipojíte jen vedle recepce. Na jiných místech hotelu není šance. Dříve chytíte wifi vedlejší Mariny, nebo Primorky.

+Personál hotelu byl slušný

- Vyjímku tvořil starší pán u baru a v kuchyni, který si dokazoval svou důležitost a cítil potřebu někoho na něco upozorňovat.

- Nesmíte si do hotelu přinést pivo v plechu a sednout si vedle recepce, kde je i bar. Okamžitě přijde důležitý pán s knírem a řekne vám, že to nesmíte pít, protože to není jeho.

-Pokud si dáte pivo dole v baru, nesmíte odejít na toaletu, protože pikolík za vámi doběhne až na wc, že jste to nezaplatil. Nevím, zda tam češi utíkají bez placení, že jsou tak pozorní, ale žádná omluva a celkem neslušné až trapné.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

+Malé, útulné, pro rodiny s dětmi a klid je to ideální místo a starší lidi, kteří se vybavením pokojů vrátí do svých mladých let.

- Je to místo, kde nejsou žádné atrakce pro děti ani dospělé - vodní sporty, půjčovny lodí, vodních skůtrů, aj.

+ Výlety kolem ostrova na lodi a půjčovna skůtru u hotelu.

-Není tady nic...Můžete se jen koupat, opalovat a procházky po okolí.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

+Okolí je pěkné, stará část města velice hezká a pěkné výhledy na moře.

+ Blízký supermarket a menší obchůdky.

- Ráz okolí kazí zásobníky na ropu, které jsou už na celém protějším poloostrově, takže při západu Slunce si neuděláte selfie s mořem ani s loděmi, ale tankery a vyprahlý skalnatý poloostrov se zásobníky.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

- Dávám 2 hvězdy jen díky kuchyni. Celkový dojem hrůza, staré, nevybavené. Nikdy už tam nepojedu ani nedoporučím známým.

+Počasí bylo skvělé a hodnotím pozitivně.... :-) ale to neovlivníte.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 6
z 11 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Krk - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání