Napsat recenzi

hodnocení

Recenze hotelu Apartmán Košta * (Chorvatsko - Krk - Njivice)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 180x
Recenze se líbila: 394 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 0
  • jedna z pláží v Njivicích jedna z pláží v Njivicích
  • pláž Njivice pláž Njivice
  • pláž Njivice pláž Njivice
  • výhled z našeho apartmánu Kosta v Njivicích výhled z našeho apartmánu Kosta v Njivicích
  • jedna z lepších pláží Njivice jedna z lepších pláží Njivice
  • Pláž ve městě Krk Pláž ve městě Krk
  • Výlet do města Krk - přístav a pláže Výlet do města Krk - přístav a pláže
  • kuchyňský kout apartmánu kuchyňský kout apartmánu
  • jídelní kout jídelní kout
  • koupelna koupelna
  • ložnice ložnice
  • veliká šatní skříň v ložnici veliká šatní skříň v ložnici

Pěkná dovolená, jeli jsme ke konci sezóny, takže celkem klid. Domluvili jsme se i s mizivou znalostí cizích jazyků :) Příští rok pojedeme znovu, i když asi na jiné místo na ostrově. Projeli jsme skoro celý ostrov a na některých místech byly lépe přístupnější a upravené pláže ( a prázdnější ).

Ubytování  průměrně (5/5)

apartmán byl čistý, útulný, prostorný. Pěkná koupelna se sprchovým koutem, kuchyňka a veliká ložnice s terasou. K dispozici byly i úklidové prostředky a vysavač, takže si mohl člověk sám podle potřeby v průběhu pobytu uklidit nepořádek, co natahal z venku :) Majitelé bydleli v přízemí, byli velice příjemní, pokud jsme potřebovali s něčím poradit, byli k dispozici. Apartmán se nachází ve slepé uličce, takže pobyt ocení lidé, co si chtějí užít klidu - pokud chytnete dobré sousedy ( my měli asi 3 dny vedle v pokoji Italy s dětmi a děti krapet hlučnější, ale pak byl klid )

Strava a stravování  průměrně (3/5)

stravování jsme měli vlastní. V okolí apartmánu byla spíš jen taková malá večerka, než market, ale kousek od městečka byl klasický velký supermarket, takže jsme nakupovali spíš v něm. Kuchyňka byla ale vybavená sporákem, lednicí s mrazákem i nádobím, takže i když jsme si vezli vlastní nádobí , používali jsme to jejich.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

majitelé velice příjemní

Pláž a moře  průměrně (4/5)

v celku spokojenost, moře čisté- i ve velké hloubce bylo vidět na dno, i když trochu studené, skoro celý týden bylo spíš tak střídavě pod mrakem, ale dalo se i koupat. Přístup k moři takový průměr. Kromě dvou upravených kamínkových pláží ( na jednom a druhém konci městečka ) byl ten zbytek spíš takové skalnaté pobřeží, občas s betonovými, občas s kamínkovými plácky. Když bylo hezky, tak to zabrali lidé, co se tam celý den spíš opalovali, než koupali. takže když jsme se chtěli koupat, kolikrát jsme spíš museli ležet mezi stromy nad pláží. ( nebyl tam klasický trávník, ale spíš takové jehličí a hlína, takže to chtělo spíš lehátko nebo matraci, než jen ručník, který pak byl od hlíny špinavý).Určitě doporučuji boty do vody. Nejen, že na dně jsou kameny, kolikrát i ostřejší, ale hlavně ježci, takže bez bot celkem bolavý zážitek.

Okolí hotelu  průměrně (2/5)

v okolí většinou jen další apartmány, bohužel co bylo velkým zklamáním, že náš apartmán byl v šíleném kopci a víc jak dvakrát denně jsme ho nevylezli, takže pak jsme se k pláži přesouvali autem. U pláže nějaké kiosky, bohužel nabídka jídel byla spíš nezdravá - smažené hranolky, hamburgery, palačinky. Na jednom konci pláže byly i restaurace, kde nabídka byla o něco pestřejší. Spíš jsme jezdili po okolí ostrova do jiných měst, kde byli daleko přístupnější pláže i pestřejší nabídka občerstvení i obchodů. Určitě doporučuji výlety autem po ostrově.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

celková spokojenost tak na 80%. Jeli jsme v prvním zářijovém týdnu, takže turistů bylo určitě míň, v sezóně si nedovedu představit, kam by si u pláže všichni lehli. Trochu jsme měli horší počasí, ale tak to se ovlivnit nedá. Celkový dojem kazilo určitě umístění apartmánu v tom kopci. Ale on ten ostrov Krk je celý takový spíš hornatý a kopcovitý, tak i když jsme jezdili kamkoliv jinam, bylo to pořád nahoru dolů.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Krk - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání