Napsat recenzi

Faraon

Recenze hotelu Faraon Hotel *** (Chorvatsko - Jižní Dalmácie - Trpanj)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 283x
Recenze se líbila: 296 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V hotelu jsme byli podruhé a spokojeni.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Není co vytknout. Dokonce jsme před dovolenou napsali email, jaké požadujeme pokoje a při příjezdu nám byly opravdu přiděleny.Uklizeno, vyluxováno a uklízečky hrozně hodné a milé.Nejlepší pokoje č.1 - 11 výhled na moře.Při ubytování vyžadujte pokoj, který máte zaplacený, někdy to na nás zkouší.(nedejte se)!!!!

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Strava byla výborná, trošku menší rozmanitost než v loni. Určitě chyběl pan Želko, který si uměl sjednat pořádek, jak personálu, tak hostů.Chyběly letos vafle (velké zklamáni pro naši dceru). Naopak letos bylo více ovoce a v lepší kvalitě. Červené a bílé víno bylo nepoživatelné, ale to už bylo v loni. Pokud jste si chtěl pochutnat na víně nebo kávě končili jsme v kavárně Kleopatra vedle recepce, ale tam se již platí za kuny. Při snídaních chybí něco sladkého.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Personál by se mohl více usmívat (ale při pohledu na stoly, kde to vypadá jako když papalo prasátku se ani nedivíme, že jim není do smíchu).Jinak není co vytknout, ale zase chyběl pan Želko. Hostě chodili na obědy v mokrých plavkách, vynášeli pití k moři v kelímcích Chtělo to někoho, kdo by zasáhl.

Animace letos slabší. Večer mini disco přes den nic moc. Určitě uvažovat o animaci v češtině.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž úžasná, po celý den možnost lehnout si do stínu. Voda čistá, teplá, prostě moře. Není co vytknout.Ráno nepořádek od hostů kelímky ap., ale vše uklzeno.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Krásné městečko, kolonáda na večerní procházky, hospůdky. No prostě relax.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Příjemná dovolená, ale příští rok asi už někam jinam. Hosté převážně Polsko, Chorvatsko a letos i překvapivě hodně Česko.Doporučujeme rodinám s dětmi, ale určitě ne starší lidé s omezeným pohybem (do pokoje z pláže 82 schodů, do jídelny schody, k bazénu schody).

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Jižní Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání