Napsat recenzi

Apartmány Polynesia Umag Katoro

Recenze hotelu Polynesia Apartmány Plava Laguna *** (Chorvatsko - Istrie - Katoro)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 1 559x
Recenze se líbila: 399 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pokud mohu doporučit, apartmány NEBRAT !!!!! Abych byla přesnější, nejde o samotné ubytování v apartmánu, které mají dost daleko do tří ***, ale spíše jde o okolí, koupání, moře..ty nejpodstatnější věci, kvůli kterým jezdíme tak daleko za sluníčkem.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Rozhodně není na tři ***, ubytování je ale dlemého názoru prostorné, dostačující, čisté, jen né bohužel vybavené. Já jsem s tím počítala, vezla jsem si půl kuchyně, ale ten kdo spoléhá na to, že bude kuchyň vybavená..neeení!!!Ale asi je to možná úmysl, protože v nedalekem marketu prodávání přesně to zboží, které v základu kuchyně budete postrádat. Úmysl? Dost možná:-( Není tam ani ten kávovar, co je na fotkách, takže doporučuji vlastní konvici,nebo menší hrnek na vodu. Povlečení čisté 1 x za týden a ručníky 2 x za týden. Jinakto že chybí části nábytku, skříně nemají ani dveře atd...to je vše pravda, ale bez toho se dá na dovče obejít.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Chodili jsme do restaurací, zas tak draho nebylo...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

dostačující

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

TRAGÉDIE !!! Když jsme přijeli, chtělo se nám brečet....moře bylo špinavé, i když to samozřejmě není lidská chyba, ale jeli jsme s dětmi a chtěli jsme oblázkovou pláž...malej byl 70 m od břehu a stále měl vodu po kotníky, byla to hrůza. Přístup je i po pozvolném chodníčku se zábradlím. Bazén je sice dost veliký, ale tím pádem jsou všichni u bazénu a je tam tím pádem dost těsno. Špatný pocit posiluje i značný zápach z WC u přilehlé restaurace. Program pro děti až od 21,30. No a tobogány? Na ty zapomeňte, už jsou 5 let mimo provoz, díry, rez, dezolátní stav v těsné blízkosti oblázkové pláže...není nic horšího než zklamané oči dětí, které se celé léto připravují k moři a až budou jezdit na tobogánu:-( Takže u moře jsme nebyli v této lokalitě ani jendnou, vystřídali jsme více apartmánů a koupaní u kempů, ale celkově Umag s dětmi nedoporučuji! Vše je skalnaté, výběžky, nebo betonová plata. Jediná rozumná je zátoka u apartmánů Stella Maris, ale tam zase chtějí platit za pláž a tím že to je v zátoce tak to kapku zapáchá. My tedy jezdili do 20 km vzdáleného Novigrad, tam jsme byli loni v hotelu Laguna a bohužel jsme se shodli že jsme letost zbytečně zariskovali a vyzkoušeli něco jiného. Umag již NIKDY !!!

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Vše je dost daleko, měli jsme sebou naštěstí kola, takže na jídlo do restaurace jsme jezdili. Apartmán jsme měli až skoro na konci areálu a kdybychom měli prcky tahat z jedné strany na druhou, nebo do té restaurace kde se dá zplatit jídlo, tak to nechci ani domyslet :-( Apartmány umožňují pobyt se psem a lidé to docela hojně využívají. Takže psi všude kolem a o h**** taktéž.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Hrozný, smutný, beznaděj...když vidíte ty podmínky. Zybtečně vyhozené peníze, za to se dá v Chorvatsku rozhodně lépe!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 15
z 28 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Istrie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání