Napsat recenzi

dovolená Kanegra - srpen 2022

Recenze hotelu Kanegra Apartmány a Bungalovy Plava Laguna ** (Chorvatsko - Istrie - Kanegra)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2022
Přečteno: 61x
Recenze se líbila: 97 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V apartmánu jsme pobývali od 12.8. do 22.8.2022. Není to velký luxus, ale apartmán byl vybaven dostatečně, oproti krcálkům v jiných letoviscích byl poměrně velký a bylo tam čisto. Stravovali jsme se formou polopenze. Odjížděli jsme spokojení a byla to hezká dovolená.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Apartmán 4 + 2 se dvěma ložnicemi. Dostali jsme apartmán s krásným výhledem, Byl docela prostorný a bydlelo se nám v něm hezky. Překvapila mě koupelna s vanou. Vybavení je starší, ale funkční. A apartmánu je menší (a starší) televize a pro dovolenkové vaření je v kuchyňském koutu všechno. Jestli ale chcete péct páva s mákem, tak trouba tam bohužel není. Problém je s parkováním. Parkovacích míst není dost pro všechny apartmány, takže v sezóně počítejte s tím, že jakmile ze svého místa vyjedete, hned ho někdo obsadí. Může se tedy stát, že auto nemáte v dohledu a musíte parkovat někde daleko od svého bydlení. Mimo sezónu to bude nejspíš v pohodě.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Polopenze. V cestovní kanceláři mi řekli, že nápoje nejsou v ceně polopenze a tak jsme byli příjemně překvapeni tím, že i nápoje jsou součástí bufetu. Jedná se o limonády a vody z automatu a pak pivo a víno. Polopenze je bohatá a jídla jsou chutná. Vybere si každý, i můj muž vegetarián. Jídla jsou různá, v nabídce najdete i ryby a dezerty - mimo jiné zmrzlinu. Co se týče snídaně, řekla bych, že nabídka se opakuje, ale večeře jsou perfektní.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Na personál a služby si nemůžeme stěžovat. Nám se podařilo ztratit klíč od apartmánu a reakce recepční byla skvělá. Vyřešili jsme to cca za 5 minut. Měli jsme sice platit pokutu 270 HRK (naše hloupost), ale při ukončování pobytu nám recepční ukázal klíč, který někdo našel (asi vylovil z moře :-) ), takže z pokuty sešlo. No a v jídelně byl personál úžasný, starali se o nás dobře.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Moře úžasné, koupání skvělé, ale pláž bohužel s ostrými kameny. Bez bot do vody se tu neobejdete. To ale neznamená, že jsme si to neužili. Osobně příště zvolím spíš termín mimo sezonu, protože pláž není příliš široká a v srpnu tam byla hlava na hlavě.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Na procházky dostačující, najdete tu restaurace, dětské hřiště a i další vybavení. Nedaleko resortu začíná cyklostezka do Umagu. Jen pozor: apartmány jsou situované v kopci, takže k vodě a na jídlo jdete z kopce a pak musíte zpátky do kopce, všude je docela dost schodů. Pro nepohyblivé lidi tohle není.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

My jsme byli spokojení a klidně tam pojedeme znova.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 14 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Istrie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání