Napsat recenzi

Kanegra Bungalovy

Recenze hotelu Kanegra Apartmány a Bungalovy Plava Laguna ** (Chorvatsko - Istrie - Kanegra)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 416x
Recenze se líbila: 304 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Príjemný, trochu zašitý rezort hneď za slovinskou hranicou. Pre menej náročných (aj keď tá cena tomu nie celkom zodpovedá).

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Ubytovanie je funkčné. Ak si nepotrpíte na luxus a nevadí vám trochu staršie vybavenie, tak nie je čo vytknúť. NUTNE si treba vziať biolit na mravce - chatky sú v lese a mravce tam proste sú, idú hlavne za vodou (napr. mokrá kuchynská linka a kúpeľňa).

Oceňujem že v chatke je príjemne chladno, dobre izoluje od horúčav vonku.

Neviem ako inde, my sme mali vo vstupnej miestnosti schody s veľmi ostrými rohmi na vrchu - ak idete s deťmi, odporúčam zobrať dva tie nalepovacie gumené rohy napr. z Ikey.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Stravu sme mali vo vlastnej réžii. V rezorte sú potraviny (Konzum), ceny sú však dosť nadhodnotené - buď sa s tým zmierite alebo si berte čo najviac potravín so sebou, prípadne kupujte inde - Konzum v Umagu je trochu lacnejší, dokonca je tam aj Kaufland, v Slovinsku v Luciji (asi 10 km) je Lidl. Reštaurácie sú dosť drahé, pre dvoch to ujde, ale my sme boli piati a to boli iné pálky... Odhliadnuc od cien, odporúčam tavernu Lama - veľmi slušný a jazykovo zdatný personál, a perfektná obsluha. Predjedlo a digestív dostanete "zadarmo". Pozor na porcie, sú doosť bohaté.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

V chatke je dvojplatnička (nie je tam mikrovlnka!) a drez, kuchynka vybavená minimalisticky. Odporúčam zobrať so sebou rýchlovarnú kanvicu (nie je tam), otvárak na vínové fľaše (s trochou snahy a šťastia sa medzi chorvátskymi vínami nájde aj pitné), nejaký ostrý nožík. Ďalej si treba vo vlastnej réžii zabezpečiť hubku a utierku na riad, saponát, svoj šampón a svoje mydlo. Uteráky dostanete.

Nie je tam wifi (iba za poplatok), buď sa s tým zmierite alebo máte "dáta" na mobile.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž je dlhá, kamienková, miestami aj s väčšími skalami. More nie je úplne priezračné, ale napriek tomu si s okuliarmi a šnorchlom užijete, nádherný podmorský život. Oceňujem možnosť byť v tieni - veľa stromov z južnej strany. More je pomerne blízko a dobre dostupné (do 5OO metrov). Autom sa dá odviezť do Savudrije, kde sú niektoré veľmi zaujímavé šnorchlovacie lokality.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Príjemné prostredie, relatívny kľud, chládok pod stromami, dá sa tam žiť aj na poludnie.

Je to dosť v kopcoch, pre menej pohyblivých ľudí neodporúčam.

Perfektná základňa na výjazdy do okolia. Odporúčam navštíviť Buje, Oprtalj, Momjan, Završje, a predovšetkým slovinský Piran (must see!!!) - to si však očekujte najprv cez google maps, aké sú rady na hranici.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Celkový dojem veľmi závisí od nárokov, očakávaní a vášho štýlu trávenia dovolenky. Nevhodné pre ľudí, čo sa radi nechajú hýčkať, naopak skvelé pre tých, čo si vedia urobiť pohodu a program sami a potrebujú len funkčnú základňu na prespatie a umytie. My sme boli veľmi spokojní, aj decká, a aspoň raz sem určite prídeme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 14 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Istrie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání