Napsat recenzi

Pobyt a Silvestr na Soláni

Recenze hotelu Horský hotel Koh-I-Noor Soláň *** (Česko - Zlínský kraj - Velké Karlovice)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2012
Přečteno: 1 243x
Recenze se líbila: 516 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Krásný a renovovaný hotel se spoustou nepřehlédnutelných neduhů! Hezké prostředí ani zdaleka nebylo schopno vynahradit přístup vedení a personálu hotelu. Nevěřili jsme vlastním očím a uším, co vše je v dnešní době a za tak vysokou cenu možné:-(( !!!

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Hezké stylové a renovované ubytování. Sprchovat se však můžete jen v určitých hodinách a při troše štěstí, že hosté v pokoji pod vámi nevyčerpají vodu, budete mít za téměř 3000,-Kč za pokoj se snídaní občas i teplou vodu. Leč nádrž s teplou vodou je asi hodně malá, takže je lepší když se seznámíte a s navštěvníky si domluvíte, že oni se budou sprchovat v liché dny a vy v sudé a maximálně 2 min ve sprše a to skutečně nepřeháníme..NESKUTEČNÉ a NEUVĚŘITELNÉ!

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Závodní či školní jídelna v polopenzích..s dodatkem, že předem smluvené polopenze na pobyt si již nesmíte zrušit..Asi vědí proč.. Navíc tuto informaci najdete napsanou až v restauraci pěkně malým písmem.. Na snídani je i" teplý pult" studený-vajíčka, párky apod. a okoralé sýry z předešlých dnů tam nejsou problém se slovy, přece to nevyhodíme.. Jinak, když si jídlo objednáte mimo polopenzi a vyberete si z jídelního lístku, pochutnáte si.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

V hotelu je bazén i Wellness služby..pěkné. ALE BOHUŽEL: Přístup personálu nejen, že je neprofesionální, což bychom překousli, kdyby byli alespoň milí, ale je vyloženě neschopný. Ve čtyřech lidech jsme si objednali polévku a druhé jídlo. Polévku donesli dvěma. Ti ji dojedli, pak donesli naráz třem druhé jídlo i další 2 polévky a na objednaný salát zapomněli úplně, ovšem na účtě byl. Kdyby se to stalo jednou, člověk mávne rukou, ale bohužel situace se opakovala i večer a další dny a nejen nám. 2x nám donesli kávu, nepřinesli objednané pití, 3x se nás ptali zda stále čekáme na objednávku..ANO, stále jsme marně čekali..ad. ad. Servírce několikrát padali sklenice, příbory, při jídle vám sáhla přes talíř pro téměř dopitou sklenici, aby ji odnesla, vypadl jí kelímek od jogurtu z tácu se slovy ..do prkna.. Netekla nám teplá voda a reakce personálu nato byla, že jsme si ji asi vyčachtali..Když jsme je upozornili, že jsme se tento den ještě nesprchovali, tak nám bylo řečeno, že tedy asi Ti pod námi, ať se s nimi domluvíme.. Paní ředitelka nechtěla o žádné kompenzaci slyšet, prý máme jít do sprch k bazénu, tam to prý budeme mít zdarma. Absolutní nezájem! Jasně, jisté řešení to je, ale za tu cenu??? To opravdu zdaleka nebyly všechny příhody, které se tam za 4 dny pobytu staly, ale měli jsme potřebu pro ukázku pár uvést. Byla to tragikomedie... Za hodně peněz velmi málo muziky..

Jezdíme do obdobných hotelů zhruba 4x ročně, ale s tímto jsme se ještě nesetkali. Nedalo mi to, abych alespoň touto formou mohla upozornit další potencionální návštěvníky..

V létě pro malé děti venkovní malé hřiště s prolézačkami.

V hotelu není jiné sportovní vybavení.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4,5/5)

Sjezdovky jsou kolem hotelu upravené, není tam ani moc lidí a jezdí tam skibus i další lyžařská střediska nejsou moc daleko.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Okolí je pěkné v zimním období pro lyžaře. V létě pro turisty, kteří rádi zlézají jeden kopec za druhým..nádhera..Beskydy jsou Beskydy.. Místo je na vrcholcích kopců, takže vesničky s obchodem jsou vzdálenější..

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Už se tam jistě nevrátíme a nedoporučili bychom tento hotel nejen svým známým, ale ani ostatním lidem, kteří si jedou odpočnout a trošku si užít volné dny sami či s přáteli.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 5 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Zdeněk: pozor změna - 14. 9. 2023 17:43

Na základě zkušeností z 9/2023 vše OK ! Doporučuji. Z. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Zlínský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání