Napsat recenzi

Milan PETR

Recenze hotelu Rezidence Ambra **** (Česko - Zlínský kraj - Luhačovice)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2022
Přečteno: 44x
Recenze se líbila: 87 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Poprvé na prodlouženém víkendu v Luhačovicích.. :) A vůbec na prvním wellness zážitku. Chtěl bych moc poděkovat za naprosto kvalitní služby tohoto hotelu, určitě všem doporučuji. Naprostá spokojenost s vybavením hotelu, pokojů, personálem počínaje od recepce, konče úklidem pokojů atd. Měl jsem s Janou polopenzi, naprosto báječně tu vaří, připravují jak snídaně tak večeře. Opravdu moc jsme si pochutnali. Obrovské díky patří také wellness centru, paní vedoucí, ale hlavně masérkám, kterým smekám kloboukem. V tomto hotelu se na všem domluvíte a vyřešíte jakýkoliv problém, pokud nastane.. :) Musím uznat, že jsem potřeboval vypnout od stresu, který nyní prožívám a povedlo se. Vůbec se mi nechtělo domů.... :( Díky tedy ještě jednou všem jednotlivcům hotelu "Ambra" za naprosto profesionální přístup, jednání a řešení našich věcí. Neskutečně moc jsme si to užili a rádi se sem za rok vrátíme. :)

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Naprostá spokojenost , nádherné, luxusní pokoje, opravdu doporučujil... :)

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Opravdu jsem se najedl. Ano, podobné jsou snídaně na všech hotelích, ale večeře tady - to prostě člověk nevěděl co si vybrat a hlavně naprosto chutné... :) Veškerý personál naprosto příjemný, vstřícný a opravdu jsem se tu cítil fajn.. :) Opravdu všem Vám díky za profesionalitu a vůbec za skvělé jídlo, stravu... :)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

maximální spokojenost.. :)

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Celkový dojem naprosto luxusní. Já si to prostě užil maximálně a věřím , že i Jana.. :) Luhačovice celkově mohu doporučit. Měli jsme tři noci v tomto krásném městě a prostě to nestačí, proto příští rok nashledanou... :) Doporučuji všem min. týden, tři noci je málo... :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Zlínský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání