Napsat recenzi

Baj očko 80%

Recenze hotelu Hotel Harmonie *** (Česko - Zlínský kraj - Luhačovice)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2021
Přečteno: 143x
Recenze se líbila: 129 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Budova I. - bílá, vpravo budova II. - žlutá Budova I. - bílá, vpravo budova II. - žlutá
  • Retro výtah v budově II. Retro výtah v budově II.
  • Z balkónu budovy II. směrem na východ. V pozadí rušná silnice. Z balkónu budovy II. směrem na východ. V pozadí rušná silnice.
  • Západní strana budovy II. Západní strana budovy II.
  • Východní strana budovy II. Východní strana budovy II.

Trochu retro, trochu současnost. V dobrém i zlém.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Komu nevadí retro styl některého (!) vybavení tak bude spokojen. Byli jsem ubytováni v části II. (žlutá budova), kde jsou ještě dřevěná okna z dob Husáka ne moc těsnící proti hluku (proti chladu nevím, byli jsme tam během veder v 8/2021). Pokud budete ubytováni směrem na východ bude celkem dost pronikat dovnitř hluk ze silnice, která je cca 80 m, ale je velmi frekventovaná. Ale někomu to nemusí vadit.

V části I. (bílá budova) už jsou plastová okna. Postele budou pasovat jak komu. Mně a manželce (věk 57 + 53) v hotelu II. třeba vyhovovaly, tchán s tchýní (oba 75) byli v hotelu I. a postele jim nesedly.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

To je delší povídání. Jsou to totiž dvě rozdílné kapitoly:

1. Strava polopenze - snídaně klasické švédské stoly, celkem pestré a chutné. Nikdy nic nedošlo. Večeře servírované, objednává se den předem výběrem ze 3 jídel. Přílohy mě zpočátku zklamaly svou malostí, jenže líná huba holé neštěstí, takže další dny jsem si řekl o více brambor, knedlíků, rýže a v ten moment jsem se královsky najedl. Porce masa byly totiž zcela dostatečné.

2. Je tam i Restaurace na terase pro příchozí a tam posílám jedno velké VAROVÁNÍ před opakovaně šizeným alkoholem!!! Pivo Ostravar 2x podměrečné (dvakrát a dost...), tvrdý alkohol i víno šizené. Má žena je velmi citlivá na alkohol, stačí jí málo a motá se jí hlava - po štamprli tamní hruškovice by mohla řídit auto. Já si přidal ještě 2 deci červeného - naprosto nulový účinek! Když jsem to položertem naznačil servírce tak mi vydala o 10 Kč více... :-/ Jsem já ten šizuňk???

Další večery už jsem teda chodili do restaurace Luhapark 200 m dole pod hotelem na pěším korzu z Lázní k Přehradě.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Snoubí se tu 70. léta 20. století se současností. Ale nic nebylo rozbité nebo nefunkční, to zase jo. Jenom to 30 let po Listopadu působilo zvláštně. Čisto a uklizeno, recepční vesměs mladé slečny, vždy ochotné a usměvavé.

Pokud máte kola tak Vás čeká trochu boj. Do tzv. kolárny se vejde max. asi 5 kol. Čili jsem se dohodli s recepcí, že si je budeme nechávat v prostoru před recepcí zamknuté. Možná by se dal najít nějaký nevyužitý kumbál někde v hotelu (totáčový styl, že ano, všechny prostory naddimenzované), ale slečny recepční asi nechtěly dráždit vedení hotelu, tak nám to takhle stačilo.

Wifi je velmi proměnlivá - další bojovka s hledáním míst se signálem - křesla u recepce jsou jistota :-)

Bazén fajn. Velmi teplá voda - nám vyhovala, kdo si bude dávat 30 bazénů tak by už se mohla zdát moc teplá.

Parkování poněkud chaotické a v dnešní době už nedostatečné, parkuje se i na trávníku.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Příroda, lesy, přehrada, lázně se vším co k tomu patří. Spousta lidí, restaurací, kaváren... Kdo dojde v pohodě ty cca 2 km do lázní nebo 500 m na přehradu tak má o zábavu postaráno. Akorát pro méně pohyblivé seniory může být problém, že to korzo (večer osvětlené, dobrý povrch) je od hotelu dolů ze svahu cca 150 metrů.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Nakonec +/- dobrý. Až na tu restauraci na terase! To bylo před 30 roky keců jak šidili pouze hostinští ve státních restauracích a trh vše vyřeší...

Hotel doporučím, ale se všemi výhradami co jsem uvedl. Ať si každý přebere zda budou pro něj překážkou.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 46
z 98 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Zlínský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání