Napsat recenzi

2015 - dovolená na jedničku

Recenze hotelu Hotel Pavla (Česko - Vysočina - Vlachovice)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 346x
Recenze se líbila: 395 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Hotel Pavla Hotel Pavla
  • Hotel Pavla bazén Hotel Pavla bazén
  • památka UNESCO Zelená Hora památka UNESCO Zelená Hora
  • hrad Pernštejn hrad Pernštejn
  • skanzen Veselý Kopec skanzen Veselý Kopec
  • Devět skal - vyhlídka z vrcholu Devět skal - vyhlídka z vrcholu
  • Medlovský rybník Medlovský rybník
  • Káně - socha Michala Olšiaka Káně - socha Michala Olšiaka
  • Vysočina - Žďárské vrchy Vysočina - Žďárské vrchy

Byli jsme jako tříčlenná rodina maximálně spokojeni s poskytnutými službami za zaplacenou cenu týdenního pobytu (so-so). Moc a moc DĚKUJEME!

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Po příjezdu jsme si mohli vybrat ze dvou volných apartmánů (objednaný apartmán++), bohužel ani jeden neměl dveřmi či alespoň závěsem oddělené pokoje (resp. jejich části s lůžky), tudíž pro 3-4 člennou rodinu nezajistí úplné soukromí. Zase to vynahradila obrovská velikost zvoleného apartmánu. Jak recenzují i ostatní - vybavení starší, ale účelné a čisté. Protože okno s balkonem nebylo na stranu zahrady, ale směrem k silnici, ráno nás budil provoz aut. Výhodou naopak byla orientace na východ, takže v době veder nepralo do okna odpolední a podvečerní slunce.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Polopenze na šest hvězdiček! Kuchař zasluhuje pochvalu jak za kvalitu, tak za množství a šíři nabídky (večeře ze 7 jídel, předkrm a "zákrm" - zákusek, ovoce, zmrzlina). Celkově mohlo být více jen právě toho ovoce, ale to jsme asi zhýčkaní zahraničními hotely. Ovšem grilovačka místo večeře, to bylo něco - doma patero či šestero různých masíček s několika přílohami nepřipravíte!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Venkovní bazén super - čistý, s příjemnou teplotou (ani teplý, ani studený), takže jsme prakticky denně využili. Plná spokojenost s malým cyklovýletem (cca 4 hodiny) na zapůjčených hotelových kolech. Vysoké postavy nad 190 cm si sedla nenastaví, trubky jsou krátké, takže pak je lepší mít své kolo. K personálu - chování vzorné, všichni vstřícní a usměvaví - zvl paní Pavla, "náš" číšník, stále něco kutící pan údržbář...

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

Blízké okolí vhodné k procházkám a výletům na kole - kolem rybníků Medlov, Sykovec (lze hledat kešky v rámci geocachingu), biatlonový Ski areál s množstvím tras pro cykloturisty, dostupné polední obědové občerstvení na každém kroku! Vzdálenější okolí - navštívili jsme Nové Město, "opevněnou" Poličku, Žďár nad Sázavou - přes léto otevřený krytý bazén, Zelenou Horu s kostelem sv. J. Nepomuckého a překvapil mě rozlehlý zámek, parádní skanzen Veselý kopec za Hlinskem, opačným směrem krásný hrad Pernštejn (za Bystřicí pod P.) a samozřejmě nejvyšší bod Devět skal (836 n.m.) plus blízký rybník Milovy s pěkným okolím. Zapomenout nesmím na sochy Michala Olšiaka, u kterých se rádi vyfotíte (galerii má ve Žďáře).

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Díky krásnému počasí vydařená dovča, doporučujeme :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 21
z 25 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Vysočina - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání