Napsat recenzi

Luxusní pobyt v Třebíči

Recenze hotelu Penzion U Černého Orla (Česko - Vysočina - Třebíč)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 214x
Recenze se líbila: 388 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pohled z pokoje na řeku a židovské městečko
pohled z pokoje na řeku a židovské městečko
  • rohová vana v pokoji
rohová vana v pokoji
  • předsíň
předsíň
  • snídaně
snídaně
  • večeře
večeře
  • další večeře
další večeře
  • procházka podél řeky
procházka podél řeky
  • rozpadající se hotel hrůzy Grand
rozpadající se hotel hrůzy Grand
  • prázdná restaurace v hotelu hrůzy Grandu s připravenými třemi stoly na večeři pro  chudáky,kteří jim naletěli
prázdná restaurace v hotelu hrůzy Grandu s připravenými třemi stoly na večeři pro chudáky,kteří jim naletěli

Ubytování, strava a okoli...prostě jedna velká nádhera. Třebíč je mé zamilované město a penzion Černý orel patří k nejlepším ubytováním, co jsem tam zažil.

Velký protiklad je Grand hotel. To je jedna obrovská hrůza !!!

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Měli jsme pokoj s výhledem na řeku. Luxus a pohoda, vše čisté, krásné, velká televize, chladnička na pokoji, velká rohová vana. Jediné drobné mínus byla chybějící sít proti hmyzu v okně (původně tam byla, nějaké hova.o ji ovšem zřejmě zničilo, prej to dají dopořádku). Jinak opravdu nádhera a paráda.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Snídaně formou bufetu...pečivo normální i cereální, cereálie, jogurty, párečky, vaječinka, opečená slanina (!!!), čaj, káva, pravé džusy (100% pomerančové a jablečné, díval jsem se jak je pravidelně dolévali), šunka kuřecí, vepřová, debrecínka, slanina, 3 druhy sýra, zeleninové mísy, ovoce, čokoládové zákusky, vánočka, bábovka. No luxus mňamy mňamy. Jako v tom nejlepším hotelu. Na večeři výběr ze 3 jídel a i 15 minut před koncem podávání měli vše. Porce že se nedaly sníst (funěli jsme pak ještě asi hodinu), vynikající jídlo, dochucené, perfektní, i Pohlreich by určitě mlaskal a chválil. Prostě úžasné. Doporučuji točenou limonádu ZON, která se vyrábí přímo v Třebíči.

Když jsme šli kolem Grandu, měli tam nachystány tři stoly na večeři pro chudáky,kteří tam také naletěli.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Nemám co vytknout. Vše bezva, letos získal penzion( vlastně už i hotel) 4 hvězdu,a zcela oprávněně!

Tomu debilnímu Grandu by měli nejmíň 2 hvězdy ovšem vzít. Kolem Grandu jsme chodili, bylo v něm stále prázdno. A i místní o něm vypráví, že tam nikdo nechce pracovat, že je to katastrofa.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,8/5)

V okolí nic takového není, nebudu ovšem kazit hodnocení a dávám super.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Třebíč je kouzelné město.Byli jsme tam 4 dny a viděli jsme asi polovinu toho, co jsem chtěli. Doporučuju všem, romantika jako blázen. Těším se až se tam zase vrátíme.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Kdo chce luxus pobyt za velmi rozumné peníze, řekl bych až za minimální cenu, rozhodně doporučuju. Pokud si dáte bacha na katastrofální hotel Grand, který si zřejmě nějak podplatil 4 hvězdy ( pobyt je tam ovšem max na 2), budete spokojeni v jakémkoliv jiném hotelu. A v hotelu U Černého orla budete chrochtat blahem.!!!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Vysočina - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání