Napsat recenzi

Voucherový podvod

Recenze hotelu Grand Hotel **** (Česko - Vysočina - Třebíč)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2014
Přečteno: 698x
Recenze se líbila: 398 čtenářům
Fotografie: 10
Videa: 0
Komentáře: 5
  • Hotel ze zadní strany Hotel ze zadní strany
  • Díra ve stropě Díra ve stropě
  • Detail Detail
  • Koupelna Koupelna
  • Koupelna Koupelna
  • Pokoj Pokoj
  • Nedržící mřížka Nedržící mřížka
  • Fuka ve zdi Fuka ve zdi
  • Fuka od dveří do pokoje Fuka od dveří do pokoje

Dostali jsme s přítelkyní voucher na romantický víkend pro dva za částku cca 2 600 Kč. Pečlivě jsme si prostudovali recenze a neočekávali jsme žádné zázraky, bohužel realita je ještě děsivější a nebojím se s vámi rozdělit i fotky z tohoto nevšedního zážitku.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Bylo nám slibováno, že máme rezervované místo na parkování pod bezpečnostní kamerou. Realita jiná, parkovat se dalo, ale kde měl člověk štěstí, hlavně z dosahu hotelu v blízkosti lidí v prapodivném stavu.

Již předem kvůli vytížené kapacitě hotelu jsme věděli, že půjdeme do dvoulůžáku místo pokoje s manželskou postelí. Na recepci informace ok, ale zarazilo nás, že požadují čas kdy půjdeme večeřet. Od recepce jsme měli nejvzdáleněji umístěný pokoj, než jsme prošli tím obludáriem, hejbajícíse schody a přetopenými chodbami (topení stále zapnuté bez regulátorů). Pokoj s výhledem do atria-střechy, zdi se rozestupovaly, ve stropě díra. Dveře do pokoje s 1 cm "fukou". Na jednom místě v pokoji docela teplá podlaha, nejednalo se o její vytápění.

Noc straštiplná, přetopíno, ze všech stran slyšet úplně vše, zejména celonoční chrápání sednoho ze sousedů. Reklamace pokoje druhý den nevyšla, údajně zcela plný hotel.

Díra v prosklené střeše restaurace i s předmětěm, který díru udělal.

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

První večeře neoslovila, ale neotrávila. Druhá romantická byla směsice gastronomických katastrof. Předkrm mozzarela s rajčaty a toustem. Na talíři místo mozzraly uzený sýr, při reklamaci mi bylo zděleno, že se jedná o jiný typ mozzarely. Dle mého se jednalo o Slovenskou párenicu, byla fajn, ale mozzarela to nebyla.

Hlavní jídlo, odjednávka mořská ryba obalená v teštíčku, brokolice a šťouchané brambory. Ryba patrně dělána bez rozmznutí, na talíři všude voda, těstíčko plavalo. Chuť žádná sláva, ale sníst se kousek dal. Ale co se nedalo sníst, byla brokolice a šť. brambory. Brokolice zkažená, po ochutnání se člověku zvednul žaludek. Brambory vytvarované ve válcové formičce, na talíři jako kdyby to již někdo ochutnával. Chuť stejná jako u brokolice. Udělalo se nám tak špatně, že jsme se museli ihned léčit Jägrem.

Pohár ušel

= Katastrofa na talíři, oni snad hostu opravdu dávají zbytky od předchozí večeře nebo oběda.

Snídaně, tu cítíte po celém hotelu. Výběr omezený. Kafe raději nedávat!

Když na jídlo a pěkné prostředí, tak doporučuji na druhé straně náměstí Cafe Bar Holiday nebo přes řeku Restaurant coqpit

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Snad jen bazén, ale i ten měl mouchy, plíseň na zdi. K mužské převlíkárně chybí dveře. Futra od nich nedosahují podlahy.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Podvod jménem Dušan Švonja, tento balkánský podnikatel a provozovatel hotelu okrádá důvěřivé hosty. Normální cena pokoje za noc 1 780 Kč je velikej úlet. Celý komplex hotelu je slátanina několika staveb, který prováděl někdo z Neumětel. NEJEZDIT, VRÁTIT VOUCHERY!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 55
z 122 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jana: Hrůza - 13. 5. 2014 20:59

Bohužel musím souhlasit. Jezdíme s manželem pravidelně každý druhý měsíc,ale tentokrát jsme opravdu naletěli. Recepce fajn,když nepočítáme ochotu recepčních. Jídlo u snídaní masakr,měli jsme sebou malou dceru,výběr pro ni nemyslitelný. Tak jsme si raději na druhý den koupili pečivo a pro malou koblížky,aby se aspoň najedla. Pokoj... kapitola sama o sobě. Koupelna...utržené prkénko,nefunkční trezor (při nezdařené opravě nám recepční řekla,že ve vedlejším pokoji ho opravila,tak si to můžeme dát k sousedům). Přistýlka pro malou rozkládací křeslo,nepřipravené,jen na něm hozené povlečení. Když jsem rozložila,tak jsem byla vzteky bez sebe. Prach,drobky,humus. Prostě nejde jinak,než s vámi plně souhlasit. Nejhorší co jsme kdy navštívili a stoprocentně už nenavštívíme. reagovat

Martina: Re: Hrůza - 19. 11. 2017 18:52

Naprosto souhlasím, dnes jsme se vrátili a už nikdy více. Finále všeho bylo ožralej číšník....mimo recepce jedna velká katastrofa, snídaně otřesný, to nejlevnější co snad existuje, smrad po celém hotelu, špína u bazenu , plísen v koupelně, nefunkční trezor, špinavé záclony.....prostě hnus.... reagovat

primalavera: žádná změna - 25. 7. 2016 22:40

jak to tak čtu, tak se zde ani po více jak 2 letech mnoho nezměnilo a nekalé kšefty majitele bují dál. reagovat

Gola: Také litujeme .. - 30. 7. 2018 13:08

Rok 2018 a stále to samé..lidí nepodporuje ty zloděje..já na pobyt dlouho nezapomenu a odteď si dáme velký pozor kam pojedeme..hnus nic víc.. reagovat

Primalavera: Re: Také litujeme .. - 31. 7. 2018 21:58

Pane Boze, TO se jeste nezritilo nebo stavebni urad nenaridil demolici ? Zivotu nebezpecno !!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Vysočina - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání