Napsat recenzi

Romantické prodloužený víkend květen 2015

Recenze hotelu Grand Hotel **** (Česko - Vysočina - Třebíč)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2015
Přečteno: 228x
Recenze se líbila: 467 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nedoporucujeme. Se 4 hvezdickovym hotelem to nema nic spolecneho. Jiz jsme navstivili spoustu hotelu ruznych kategorii a toto byla snad ta nejvetsi tragedie, co jsme zazili.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Pokoj - popraskane zdi, pavuciny, mrtva havet ve svetlech snad po celem hokeji. Jedno komunisticke mydlo a to je cele. Nabytek z vyprodeje, postele srazene k sobe, zadny minibar, zadny hotelovy servis - kosmetika, zupany apod. veci, ktere ke 4 * hotelu patri. Televize mela jen par programu, ktere byly bud rozmazane nebo dvojite. Internet aby clovek honil po chodbe. Po celem hotelu bud zapach z bazenu nebo z kuchyne a nebo od personalu, ktery tu huli v kazdem rohu u schovanych popelniku. Pres okno v pokoji ani nebylo videt ven, jak bylo spinave. Nad oknem garnyz se zabickama jeste po me prababicce, kdy sediva zaclona nesla ani poradne odtahnout.

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

Jidlo hodne zavodni kuchyne, ranni bufet naprosto priserny - vyber, nedoplnene veci, nedostatecna kapacita, kdy si lide nemaji kam sednout a cekaji na uvolnene misto. Spinave nadobi si po sobe uklizite, jinak si nemate pak ke stolu kam dat talir. Na kafe z automatu fronta na hodinu, k piti chemicky zluta voda bez chuti. Vecere studene s radoby honosnymi nazvy a prinesou UHO omacku.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Obsluha restaurace potetovana od hlavy k pate, v prisernem oblecni a domaci obuvi. Nejake alespon zakladni hotelove vzdelani videli mozna tak z rychliku. V bazenu tolik chemie, ze lide odchazeli s rudyma ocima a dychacimi potizemi. Ve finale jeste ani nejezdil vytah, takze do trtiho patra po svych a u dveri cedule psana v ruce, kde nam smajlik oznamoval, ze mame smulu.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Auto parkujete u reky mezi odpadky, coz je to jejich oddelene parkoviste pro hosty. Za hotelem bordel, sedivo, hnus.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Naproste zklamani a jiz NIKDY vice

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 55
z 122 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Vysočina - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání