Napsat recenzi

Grand hotel - mizerný podnik hyzdící hezké městečko

Recenze hotelu Grand Hotel **** (Česko - Vysočina - Třebíč)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2014
Přečteno: 443x
Recenze se líbila: 475 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pobyt zakoupila mamka mé přítelkyně jako dárek k vánocům. Já sám bych si recenze a komentáře přečetl a našel mnohem lepší hotel, ale bohužel jsem hotel nevybíral. Voucher sliboval romantický víkend v luxusním 4* hotelu a po příjezdu jsem zjistil, že bude vše jinak.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

No pokoj samozřejmě jiný, než ten vyzobrazený na voucheru, pokoje bych přirovnal k 2* penzionu. Vše kupodivu bylo čisté, ale vzhledem k počtu hvězd člověk čekal jiný komfort, ne být štastný, za čistej ručník.

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

Tohle byl jednoznačně největší problém celého hotelu, ze čtyř mas k obědu 3 zkažené, chut příšerná, pítí se u romantické večeře hradí. To že si objednám polévku a on mi přinese mísu z jiného stolu, je víceméně nechutné. Polévka dle denní nabídky byl nějaký masox (navíc dost řídký) a v něm rozmixovaný mražený špenát. Pepřová omáčka a medová omáčka chutnaly stejně, jako štáva k masu zasypaná kilem kmínu. Snídaně vedené formou švédského stolu bych první den označil za průměr zájezdního hotelu. Pečivo, eidam, šunkový salám, odporná káva, čaje tekanee, nějaké musli a párečky. Druhý den to bylo jinak..hodinu před koncem snídaní tam byl jeden rohlík :-D neměl jsem hrneček na čaj, nebyly párky a jedno ze sázených vajec se už měnilo na pukavce. Takže mé hodnocení....Ble!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Po první večeři jsem se s přítelkyní uchýlil do whirpoolu. Za 500 na hodinu bych nečekal vroucí lázeň a rozbité stlumení teploty + roztopená místnost = velmi drahé namáčení nohou. Bázen je malý roztomilý bazének, s čistotou se to ale opravdu nepřehánělo. Personál hotelu a restaurace, krom uklízeček a recepčních, je jedna velká bída. Jsou arogantní a ještě se vám vysmívají. Člověk se nad tím ignorantstvím jen zoufale směje.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Café holiday, Pizzerie sousedního hotelu, bar vedle hotelu, a hlavně aquapark laguna - tyto podniky se nám postaraly o vynahrazení mizerného hotelu. Vše po doporučení od místních. Náměstí velké a v týdnu asi klidné.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Třebíč ano, grand hotel ne!! Raději zkuste jiný hotel a třeba si užijete lepší zábavu. Sousední hotel U černého orla 4* měl príma café a pizzerii, tak snad by ty pokoje takový problém být neměly. Ale v hotelu jsme si s přítelkyní užily bezvadnou srandu.....zdálo se nám to jako super kanadský žertík za nemalé peníze ( přeci jen 3000 za pukavce jedost drahé) Takže všem nedoporučuji.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 55
z 122 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Vysočina - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání