Napsat recenzi

Luděk Šoupa

Recenze hotelu Hotel Medlov (Česko - Vysočina - Nové Město na Moravě)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2020
Přečteno: 248x
Recenze se líbila: 187 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Po vyndání police se vešly nohy do regálu. Normální stolek totiž v pokoji není. Po vyndání police se vešly nohy do regálu. Normální stolek totiž v pokoji není.
  • V pokoji je celkem 9 metrů prázdných, zasklených regálů. Toto je skličující pohled při vstupu. V pokoji je celkem 9 metrů prázdných, zasklených regálů. Toto je skličující pohled při vstupu.
  • Jedno křesílko (a nic dalšího na sezení) pro 2 hosty. Sledování TV vestoje. Křivé obrázky a příšerná klaviatura. Jedno křesílko (a nic dalšího na sezení) pro 2 hosty. Sledování TV vestoje. Křivé obrázky a příšerná klaviatura.
  • Bužírkové křeslo u víka od popelnice s nefunkční lampičkou. Bužírkové křeslo u víka od popelnice s nefunkční lampičkou.

Tak zvaný retro pokoj je skladiště hrozného nábytku, pravděpodobně koupeného od příbuzných vedení hotelu, když vyklízeli byt po babičce. Nevím, čím přemýšlelo vedení hotelu, když do příplatkového 2 lůžkového pokoje dá pouze jeden kus nábytku na sezení. Jeden z hostů je tedy odsouzen sledovat TV vestoje!! Z postele není vidět. Další idiotismus je, že v pokoji není normální stůl. I kdyby bylo na čem sedět, tak není kam s koleny. Dobrá

vychytávka je také to, že v pokoji není ani jediný věšák. Chtěl bych být přitom, kdy si dává vedení hotelu mokrou bundu do skříně mezi ostatní suché věci. Totéž platí o koupelně, také bez věšáku na župany. Mimochodem, jejich střih je z knihy špatných rekordů. Asi taky příbuzný, který šije kostýmy pro opice do cirkusu. Měřím 183 cm a rukávy jsou mi o 20 cm delší, zato očka na pásek jsou skoro v podpaží.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Přestože jsem pokoj objednával 4 měsíce předem, bylo mi řečeno, že je už k dispozici pouze příplatkový pokoj De Luxe. Po zjištění, že je až na konci chodby jsme se dohodli na

jeho výměně za "retro", se stejným příplatkem přímo u výtahů. To jsme ovšem netušili, jaká nefunkční hrůza nás čeká. A perlička nakonec: Podle stránek hotelu na internetu má hlavní budova kapacitu 236 hostů. Podle personálu ale v době našeho ubytování bylo v hotelu pouze 120 ubytovaných. Hotel mne tedy při rezervaci uvedl záměrně v omyl za účelem vytáhnout ze mne víc peněz.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Protože jsem byl v tomto hotelu už počtvrté, mohu srovnávat. Minulé roky byla strava vynikající, letos ovšem obrovský propad. Ani ne tak v množství, ale za celých pět dní nebylo ani jedno jídlo dostatečně teplé. Prostě jen tak tak vlažné. Skladba a ochucení jídel také

dost poklesly. Při snídani byl na doplňování jídla a současně i na uklízení stolů pouze jeden člověk. Přestože běhal poklusem, a na hosty stačil být ještě milý, prostě nemohl vše stíhat. Pořád něco chybělo a dost dlouho se muselo čekat. On snad i tu šunku musel krájet sám! Později si pro neuklizené stoly skoro nebylo kam sednout. Lumeni ve vedení hotelu neumějí ani zařídit, aby bylo slánek více než na sotva jednu třetinu stolů. Pokud jsem si dobře všiml tak za celých pět dní nebyl vyměněn ani jeden pokecaný ubrus.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Pokud chcete sledovat TV, musíte si k ní na tři čtvrtě hodiny sednout, projít všechny předvolby a napsat si jejich naprosto nelogické řazení. Už jsem byl v několika hotelích, kde

ležel u TV seznam stanic s číslem předvolby. Personál je bez výjimky ochotný a přívětivý. Recepční mi velmi ochotně a rychle přinesla do pokoje druhou židli. V logice "retro" pokoje ovšem prodřenou. Úklid pokoje v pořádku. Na balkoně ne retro, ale prudce moderní křesílka ze žluté bužírky. Sedět se na nich dá dobře, ovšem u stolku, který vypadá jako víko od popelnice. Lampička samosebou nesvítí. Nechápu, jak může všude hotel inzerovat minigolf a ruské kuželky. Vše je oprýskané, částečně rezavé, místy popraskané dráhy. Stav dětského hřiště je takový, že tam museli dát cedulku "Vstup na vlastní nebezpečí".

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Těchto pět hvězd je tu proto, že vedení hotelu nestihlo do této krásné přírody ještě zasáhnout.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Možná by moje hodnocení vyznělo lépe, kdybych nebyl lstí vlákán do ošklivého, nefunkčního skladiště. Příplatkového. U následující otázky žádnou z kategorií neoznačím protože tam chybí "PRO NIKOHO".

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 33
z 68 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Vysočina - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání