Napsat recenzi

Hotel Jeff

Recenze hotelu Hotel Jef *** (Česko - Ústecký kraj - Doubice)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2017
Přečteno: 1 278x
Recenze se líbila: 322 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Hotel by se mohl trošku vzpamatovat a jít s dobou .

Vyměnit personál a zaměstnat někoho koho to bude bavit, zainvestovat trošku do ubytování a kvalit personálu .

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Bydleli jsme v přilehlé chatce a nejsme nároční takže co se ubytování týče tak vše v pořádku.

Možná bych vytknul těch 150 aut před chatou . Ubytujou Vás vlastně na parkovišti

Strava a stravování  průměrně (4/5)

No co k tomu dodat, jedním slovem katastrofa.

Snídaně otřesné. Číšníci nedebarasují stoly, jídlo je věčně nedoplněné ( studené ), všude okolo Vás špinavé nadobí, ze stolů Vám to nikdo nesklizí.

Když jsme si došli na oběd a místo V.kotlety jsem dostal Kuř.steak tak to snad mluví samo za sebe.

Večeře byl asi nejlepší závěr dne.

Jídlo nám chodilo na stůl strudené ale nejvtipnější bylo, že pití se k nám dostalo až po sjedení večeře. Žádná snaha jako pití a jídlo, hoděj Vám talíř jak psovi a když se zeptáte zda-li by jste si mohl objednat tak Vám řeknou, že kolega hned přijde no on opravdu přijde za cca 20 min.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Vybavení základní .

Služby restaurace ( šílené, k znechucení, atd ) jiné služby jsme nevyužívali.

Personál hotelu no pani na recepci si jede svoje a má v tom systém a ten kdo ho naruší, tak se mu asi konverzace moc líbit nebude. Jinak je pani naprosto v pohodě, jen toho po ní moc nechtějte, moc toho totiž neví.

Personál na restauraci doporučuji okamžitě vyměnit.

Chatka je jinak vybavena slušně a není si moc na co stěžovat, pokud nejste nároční až na těch 150 aut když otevřete dveře.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,4/5)

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

Okolí hotelu je jedním slovem FANTASTICKÉ.

Krásná příroda, hezky označené trasy.

Výletů je tam spousty

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

No bohužel celkový dojem je katastrofální a z 70% poděkujte restauraci.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 49
z 65 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

AA: Souhlas s recenzí - 17. 6. 2017 21:59

Naprosto souhlasím s celkovým dojmem autora Filipa. My jsme bydleli v hotelu ve 2 patře. V pokoji místa jako v hodinkách, okna v katastrofálním stavu, malá prostěradla, takže ráno zjistíte, že ležíté na flekaté matraci. Žádný úklid. Obsluha restaurace je přímo šílená, amatérská, na kávu jsme čekali půl hodiny a o jídle v rámci polopenze raději nemluvím. Příklad - měla jsem objednané vegetariánské risoto, přinesli mi brambory s úplně rozvařenou brokolicí, nebyla možnost jiného výběru. A tak to pokračovalo i nadále. Hotel nedoporučuji. reagovat

Jana a Petr: Souhlas - 2. 8. 2018 21:36

Souhlasíme s napsanými recenzemi. Večeře roznášel jeden člověk a to je na plně obsazený hotel málo. Snídaně byly v pořádku, ale nádobí se neuklízelo. V dnešním 21. století je v tomto hotelu nutné si připlatit za televizor i když bydlíte v hlavní budově. Rychlost internetu je katastrofální. Tyto dvě věci jsou ve světě běžnou záležitostí. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Ústecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání