Napsat recenzi

Nedoporučujeme kvůli neprofesionalitě

Recenze hotelu Farma Blaník (Česko - Středočeský kraj - Louňovice pod Blaníkem)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 281x
Recenze se líbila: 267 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ač bylo ubytování moc hezké a kuchyň v restauraci výborná, zážitek z dovolené zcela přebila silná neprofesionalita ze strany personálu (recepce). Celkově to zde na nás působilo dojmem "peníze až na prvním místě". Nebudu popisovat celou situaci, kterou jsme na místě řešili, každopádně jednání, se kterým jsme se setkali, mi vyrazilo dech. Nemáme to zapotřebí, kór za ceny, které si zde účtují.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Pokoj, ve kterém jsme bydleli byl pěkný, čistý a prostorný.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Výborné jídlo. Horší byla obsluha, chtělo by to zřejmě více personálu. Nutno podotknout, že směny, které jsme potkaly, byly milé.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Nejsem si jistá, zda jsem něco podobného zažila v zařízení této cenové kategorie. Nemám prostor zde vypisovat celý příběh, tak jen pro ilustraci - paní na recepci si nechala zaplatit celý pobyt dopředu, aniž by nás upozornila na to, že momentálně neteče voda. Chápu, že se něco takového přihodit může, v takovém případě bych však čekala na prvním místě informaci o situaci, na druhém místě bych po klientovi nepožadovala platbu v plné výši, předem, jako by se nechumelilo. Příběh měl ještě pokračování, nemá smysl vypisovat detaily.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Dvůr penzionu pěkný, ovšem stejně jako celý farma-park trpí těžkým nedostatkem stínu. Co se farma-parku týče, je to pěkný prostor, který však působí dojmem, že zde byl naposledy údržbář před rokem, a moc práce si nedal. Atrakce, které se zde za úplatu nabízí, jsou v podstatě z velké části zadarmo v každém větším (možná i menším) městě. Především však nevím, když je to farma, kde byla všechna ta zvířata? :) Nějaká ta drůbež, kozy za elektrickým ohradníkem, pár koní v dálce. Není se kam schovat před sluncem, obří trampolína fajn, akorát v létě celý den rozpečená tak, že se na ní nedá v podstatě skákat. Není proč se sem vracet.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Jak bylo zmíněno v úvodu, není nutné se na dovolené rozčilovat, proto příště pojedeme jinam, a upozorníme přátele.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Středočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání