Napsat recenzi

Pohodový týden v Polabí

Recenze hotelu Hotel Zámek Loučeň & Zámecký Hotel Maxmilián ***** (Česko - Středočeský kraj - Loučeň)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 509x
Recenze se líbila: 496 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hledali jsme místo pro klidný pobyt v pěkném prostředí. Zámecký hotel Maxmilián nám to až na malé chybičky splnil.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Původně jsme rezervovali pokoj typu Superior. Recepcí nám byla nabídnuta možnost výhodnější ceny vzhledem k 7 nocím pobytu a nakonec jsme dostali ubytování o kategorii výš - tedy apartmá s předpokojem, ložnicí a koupelnou. Hotel má 2 části - historickou budovou a novější přístavbu. Už při rezervaci lze vybrat z obou budov. Apartmá zařízeno dobovým historickým nábytkem, TV s velkou obrazovkou, chladničkou. Koupelna prostorná, s vanou, fénem, krásnými retro bateriemi. Bohužel poměrně spoře osvětlená, hlavně nad umyvadlem. Ve vaně bylo několik fleků s odraženou keramikou zatřených dost fušersky bílou barvou, zástěna u vany z 80. let prasklá a netěsnící a nefunkční odsávání. Úklid byl proveden během 7 dnů třikrát. Bohužel nános prachu na stínidlech světel, plíseň na odvětrávací mřížce v koupelně, pavoučí sítě v ložnici u postele včetně dvou maxipavouků a zabité rozmázlé mouchy na oknech byly už při příjezdu a zůstaly tam celý týden...Takto si úklid u *** až **** hotelu nepředstavuji. Jinak apartmá útulné, pohodlné, příjemné. Malým záporem byly výpary z kuchyně, které byly po celý den intenzivně cítit (pokoj 105 I.patro) a hluk z údržby v parku (broušení zábradlí atd.), ale nijak negativně to náš pobyt neovlivnilo.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Chutnalo nám, ale gastronomické umění a zážitky, jak slibují webové stránky hotelu, to nebyly. Snídaně formou bufetu ve velmi pěkné snídaňové restaurace 7,30 do 10,00 hod., standardní bufetová nabídka ***hotelu - cerálie 3 druhy, marmeláda, sušené ovoce, balené jogurty, volně mísa s jogurtem, 2 druhy džusu, mléko, voda s citronem, hotelové balení medu,másla,margarinu, výborné čerstvé pečivo a několik druhů chleba, 2 druhy šunky,trvanl.salám,anglická slanina, moučník, ovoce. K dispozici i párečky a vejce, bohužel úprava vajec pouze jako volská oka po celý týden a hlavně - párky i vejce celých sedm dní vlažná až studené - i při příchodu hned v 7,30 hod . Jídlo bylo stále doplňováno. Využili jsme 2x samoobslužnou restauraci "Vtipná kaše" v objektu zámku - výborné přesnídávkové polévky a v nabídce kolem 7 hotovek - vše, co jsme si dali bylo dobré a cena slušná - kolem 100 Kč. Přímo v historické části hotelu je restaurace, denní nabídky jsme nevyužili, ale opakovala se celý týden. Chodili jsme na večeře. Nabídka je malá, skladba jídelního lístku není zcela vyvážená. Jídlo bylo dobré, ale kuřecí i vepřový steak byly pokaždé mírně přesolené. Obsluhující personál velmi milý, přátelský, ale někteří neprofesionální. Špatně založené příbory, na stole ze 4 pohárků na pití každý jiný. Velkým mínusem v tomto restaurantu je silně hrající rádio vyladěné na komerční stanici KISS, takže v romantickém prostředí u večeře huláká moderátor rádia reklamy atd. Na požádání číšnice hlasitost snížila, ale přesto si myslím, že pokud se zařízení prezentuje jako zámecká restaurace, produkce tohoto typu tady nemá co dělat, ale to je věc manažera zařízení...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Hotel má všechno potřebné i k delšímu pobytu. Dostatek stravovacích možností dobré úrovně, různorodost nabídky typů pokojů, příjemný je krytý bazén, který by ale mohl být trošku teplejší, voda kolem 23 není pro relax. Při pobytu jsme se nesetkali s nepříjemným nebo nevstřícným personálem, jen někteří ve snídaňové restauraci (mladší) nepozdraví, ale byly to výjimky. Velmi dobře hodnotím komunikaci s recepcí už při rezervaci pobytu.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Obec Loučeň je malý městys...Sám zámek i historická budova hotelu jsou krásné, vše uoravené, super park. První dva dny byla v Loučni pouť, takže randál a hluk z atrakcí a "hudby" do pozdního večera. V noci naštěstí klid.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Příjemný, klidný, pohostinný hotel. Kategorie 4****, jak uvádějí některé rezervační servery je poněkud diskutabilní, ale pro 3*** je Maxmilián určitě dobrou volbou i v poměru cena a nabízený standard.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 28 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Středočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání