Napsat recenzi

Penzion U Tuláka Dobřichovice

Recenze hotelu Penzion U Tuláka (Česko - Středočeský kraj - Dobřichovice)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 263x
Recenze se líbila: 555 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 5

Penzion je v pěkném prostředí, pěkně vybaven, čistý, ale velmi zvláštní bylo chování majitelů.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Krásně a vkusně zařízený pokoj, čistý, naprosto bez problémů. Zarazil nás však nápis na koupelně, aby hosté šetřili teplou vodou, protože by se mohlo stát, že na některé hosty nevystačí. Myslím, že toto upozornění na místě prostě není. Cena odpovídá ubytování.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Využili jsme pouze snídaně. Snídaně byla ucházející, chování personálu (nebo majitelů) zarážející. Když jsem poprosila u snídaně o kávu a následně o čaj, majitelé mě upozornili na to, že druhý nápoj se již připlácí. To jsem nezažila ještě nikde. Zároveň tam s námi snídali cizinci, starší manželé - těm majitelé snášeli na stůl velmi pestrou snídani - džus, lososa, žlutý meloun, domácí koláče... a cizinci se pak následně velmi divili účtu, který jim obsluha vystavila.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Vybavení je krásné, čisté a v pořádku. Služby a personál penzionu se ale vůbec nesnaží, aby host přijel i podruhé. Již při přivítání z nás personál udělal blbce, byl nepříjemný a vypadalo to, že je velmi obtěžujeme.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Pěkné, zahrada je nádherná, penzion je krásný, velmi dobře udržovaný.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Celkový dojem nám zkazil personál (nebo snad přímo majitelé). Přestože penzion vypadá krásně, má překrásnou zahradu, my se již rozhodně nevrátíme. Majitelé si příliš s proklientským chováním hlavu nelámou a rozhodně se nechovají tak, aby se host rád vracel na toto místo. Nelíbila se nám cedulka na koupelně upozorňující hosta, aby neplýtval vodou. Myslím, že to v penzionu poskytujícím ubytování vhodné příliš není. Také placení snídaně nám přišlo přinejmenším zvláštní. Stejně jako vyslechnutý rozhovor cizinců, kteří nevěděli, za co jim personál účtuje tak drahé snídaně.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 5 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Jaaroslav Šváb: nepravdivé informace - 27. 5. 2016 21:47

v recenzi uvedené informace jsou vytaženy z kontextu a psal je dosti hloupý člověk. Je vidět zloba v dnešních lidech, a proto se snaží škodit jakýmkoliv způsobem. Uvedené informace jsou zavádějící. Jen na vysvětlení, za vše se platí - snídaně za 50 nebo sedmdesát korun jeden má velkou, druhý malou i tak si spočítejte, co se do částky vejde - šunka, sýr, máslo, nutela, džem, paštika, 2x pečivo a nápoj, velká + sladké pečivo , jogurt a vajíčko. Pokud jste u nás déle a stravujete se, snídani vám obměňujeme - podívejte se na naše hodnocení na Booking com .9,4 Co jiného dodat. reagovat

martina: Podivné chování majitelů - 1. 10. 2019 13:06

Také jsem párkrát spala služebně a mám pouze negativní zkušenosti. Majitele se chovají arogantně a zákeřně. Chabá snídaně, vse řeší a když zjistí, že jdete na večeři do centra, tak Vám to nají náležitě najevo a vyloženě s Vámi oporhují. Do tohoto penzionu už nikdy. V centru je krásný nový hotel s vynikajicí kuchyní. reagovat

Jaroslav Šváb: Opět nepravdivé informace - 2. 10. 2019 10:30

Dobrý den všem, dovolte nám reagovat na výše uvedenou recenzi, tato dáma dle data u nás nespala, náš pocit je uvedení záporné recenze k získání nových klientů pro nový hotel v Dodřichovicích. Tato webová stránka není zcela korektní, pokud zde může napsat cokoliv, aniž by si ubytování odbydlel. Jak jsem již uvedl, pokud chcete skutečné a pravdivé názory našich zákazníků, přejděte na Bowling com, kde najdete skutečné postřehy a zážitky lidí a ne tyto nesmysly. Přeji vám hezký den. Šváb - vedení Penzion u. reagovat

Martina: Re: Opět nepravdivé informace - 2. 10. 2019 10:49

Spala jsem u Vás asi 4x i s kolegy a vždy bylo psáno na firmu. Žádnou reklamu jinému hotelu nedělám, ale píši vlastní zkušenost a žasnu nad Vaším arogantním jednáním. reagovat

Jaroslav Šváb: Již mě nebaví reagovat na hlouposti - 23. 10. 2019 19:07

Když si přečtu Vaše recenze a reakce nechápu, proč k nám jezdíte, když jste tak nespokojeni. Nyní jste mě zcela přesvědčila o nepravdivosti vašeho dopisování. Udělejte si pořádek v hlavě a přestaňte škodit. Všem dobrým lidem hezký den a méně blbců. Šváb reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Středočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání