Napsat recenzi

Důrazně nedoporučujeme pro konání svatby!

Recenze hotelu Hotel Relax Park Modrá Stodola **** (Česko - Praha a okolí - Praha)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2023
Přečteno: 190x
Recenze se líbila: 72 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dne 8.10.2022 se konala v Modré stodole naše svatba. Tento den má pro nás ale bohužel velmi hořkou pachuť po zkušenosti s tímto hotelem, která byla naprosto otřesná. Pokud chcete svatbu plánovat v klidu a byli byste rádi, aby váš "Den D" byl dle vašich představ, tak Modrou stodolu ze svých variant určitě vyškrtněte nebo raději počítejte s výdaji na právního zástupce.

Svatbu jsme ve finále plánovali s celkem čtyřmi koordinátorkami, které byly sice milé, ale postupně bohužel dávaly výpověď jedna za druhou. Vše jsme znovu a znovu vysvětlovali novým nástupkyním, kdy poslední byla ve finále paní Herzmanová, majitelka hotelu, která všemu nasadila pomyslnou korunu.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Ubytování novomanželů mělo v den svatby proběhnout v 8:00, jelikož jsme si zaplatili early check-in, aby v klidu mohla proběhnout příprava s vizážistkou a kadeřnicí, která česala jak mě, jakožto nevěstu, tak i svědkyni a maminky. Po příjezdu do hotelu se na nás paní Herzmanová obořila, co tam děláme tak brzy. Když jsme jí sdělili, že jsme si brzký příjezd zaplatili, s různými průpovídkami o tom, že máme malou svatbu, kvůli které musela zavřít celý hotel a že neví, co s tím děláme za takové manévry, nás dovedla do prvního pokoje. Zjistila ale, že není uklizený, takže nás zavedla rovnou do apartmá pro novomanžele. Hadr na klice už zřejmě nebyl překážkou, takže nás tam nechala. Když jsme se zeptali, kde se bude chystat můj nastávající manžel, protože jen těžko se budeme připravovat v jednom pokoji, tak jej s dalších vzdycháním zavedla do dalšího pokoje. Novomanželské apartmá vypadalo tak, že v něm proběhlo už opravdu hodně lásky, neboť za postelí byly na zdi různé obtisky rukou a bůh ví čeho všeho ještě. Sprchový kout s vanou v novomanželském apartmá bohužel nemá dveře a odtok ve sprše moc nefungoval, takže veškerá voda se rozlívala po celé místnosti. Check in hostů měl proběhnout v 15:00 dle rooming listu, který jsme měli dodat během svatebních příprav a odevzdat seznam osob, jak spolu budou na pokoji. Vlivem střídajících se koordinátorek nebo možná lhostejností paní Herzmanové však došlo k tomu, že ubytování našich hostů proběhlo až v 17:00, protože pokoje stále nebyly připravené, hosté se tedy nemohli ani převléknout, ani si uklidit věci. V okamžiku, kdy paní Herzmanová konečně svolila k ubytování, tak to proběhlo formou, že na recepci položila misku s kartami od pokojů ve stylu toho, že si je mají hosté nějak sami rozebrat. Naštěstí nám kamarádi a svědci pomohli celou situaci zkoordinovat a všichni měli své místo na pokoji.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

V rámci svatby máte možnost si zvolit balíček all inclusive. Ten se na začátku tváři velice atraktivně, protože slibuje neomezenou konzumaci nealko nápojů, piva a vína a zahrnuje i raut. Po bližších informacích, které obdržíte samozřejmě až po uhrazení rezervačního poplatku ve výši 15 000 Kč se dozvíte takové perly, jako že se například do nealko nápojů nepočítá káva, kterou tedy musíte zaplatit zvlášť. Dále se také konečně dozvíte i gramáž jednotlivých pokrmů, které jsou zahrnuty v all inclusive balíčku. Tady vás pak čekají takové bomby, že je například počítáno 40g guláše na osobu, půl minihamburgeru na člověka a váš host si smí dát jen jednu kanapku. Ve finále se tedy s doobjednaným jídlem dostanete na diametrálně odlišnou částku, než se kterou počítáte.

Je nutno však dodat, že chuťově jídlo bylo moc dobré, naši hosté byli spokojeni a svatební koláčky byly fenomenální. Svatební dort byl chuťově vynikající a vývar, který se podával u společné tabule byl vynikající. Jediným zádrhelem bylo, že nám smíchali pečivo normální a bezlepkové, takže někteří z našich hostů si z obavy raději žádné nedali.

Rozdíl oproti svatebnímu dni pak byla snídaně, kterou jsme měli také zaplacenou. Na dvacet pět lidí čekala v prostoru jídelny míchaná vejce, který byla hotová již notnou dobu a množství odpovídalo porci tak pro 7lidí, tvrdé pečivo - tady o rozdělení na bezlepkové už nebyla ani řeč, pár plátků šunky a sýra a na kousky nakrájená tyčinka Margot. Obecně toho bylo velice málo a i to málo bylo ve zvláštní kvalitě.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

V rámci svatby jsme měli možnost vyzkoušet si WRC simulátor, který byl hezkým zpestřením. Problém však nastal u bowlingu, který jsme měli zaplacený, ale bohužel nakonec nebyl k dispozici. Paní Herzmanová nás napínala do posledního okamžiku, kdy tvrdila, že neví, kdy bude hotová rekonstrukce bowlingu, která celý rok probíhala a pravděpodobně i nadále probíhá. Na naše naléhání nám konečně 3 dny před svatbou sdělila, že bowling k dispozici nebude. Nabídla nám jako alternativu beer pong, se kterým jsme souhlasili. Tady upozorňujeme na úsměvný fakt, že beer pong hradíte na osobu a automaticky je počítáno, že budou hrát všichni. Takže se cena vyšplhá do závratných výšin a vy jenom nestačíte žasnout nad podnikatelskými manévry paní Herzmanové. V této brutální ceně máte zahrnutou i moderaci beerpongového turnaje a to přímo od paní Herzmanové. To ovšem zjistíte až v okamžiku, kdy ve chvíli, kdy ona sama uzná za vhodné zavelí, že teď se jde hrát a vy máte nastoupit. Koordinuje pak celý turnaj, poučuje nad pravidly a tak vám hru otráví, že toho raději necháte.

Co se týče personálu, tak nevím, co by bez nich paní Herzmanová dělala. Jak v průběhu celé svatby, tak i pak v klubu vše probíhalo v pořádku. Barman byl moc milý, v průběhu večera nás informoval o průběžné útratě, personál průběžně sklízel nádobí, vše bylo stále čerstvé. K nim jako k osobám nemohu říct půl slova.

V rámci svatebního balíčku jsou k dispozici i služby floristky, které jsme také využili. Neměli jsme žádné konkrétní požadavky, pouze jsme chtěli barvy ladit do oranžové a celkově do podzimu vzhledem k říjnovému datu svatby. Kytice i výzdoba svatebního oblouky dopadly normálně, nicméně věneček, který jsem chtěla připravit dopadl katastrofou. Paní floristka připravila věnec, který by mi padl pouze v případě, kdyby obvod mé hlavy měl minimálně metr a navíc jej vyzdobila čtyřmi květy růže. Kromě toho, že sudý počet květin vypadal na věnci opravdu tristně a připomínal poměrně jinou událost, než je svatba, tak obrovské květy růží působily velmi nepřirozeně. Naštěstí díky perfektní práci mé kadeřnice se podařilo účes na místě zcela předělat a její zásluhou vše dopadlo dobře.

V rámci příprav jsme byli vyzváni, abychom dodali na flashce nástupní písničky pro mě a pro ženicha a případně podkresovou hudbu k obřadu. Když jsme se snažili s paní Herzmanovou spojit, abychom jí flashku s hudbou předali, měla jsem dojem, že ji tím spíše obtěžujeme a nikdo o to vlastně nestojí. Technické vybavení nebo nešikovnost člověka, který obsluhovat reproduktor zapříčinilo to, že, že pan technik píseň zapínal tak, že vrazil flashku do repráku a přímo na něm písničku nastavoval, neměl k dispozici ani počítač. To samozřejmě nemohlo dopadnout jinak, než že jsem vycházela na svou vybranou písničku, ta skončila, začala hrát jiná, pak další, pak se znovu spustila moje nástupní a celkový dojem pro mě jako pro nevěstu byl ten tam. V průběhu obřadu jsme pak zjistili, že technik není schopen nastavit to, aby hudba hrála jako podkres, zatímco oddávající hovořil. Prvních deset minut obřadu bylo z tohoto důvodu poměrně hodně náročných.

To, že nám nám jako svatební zvyk rozbila talíř přímo paní Herzmanová, to nebudu ani komentovat. Chtěli jsme, aby to udělal jeden z našich rodičů, bohužel...

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Okolí hotelu je moc hezké, jedná se o velice atraktivní lokalitu s krásným zázemím. Bohužel je tento potenciál naprosto pohřben působením paní Herzmanové.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Dojem, že máme svatbu za sebou a vše už je konečně za námi se následně ukázal jako mylný. Bohužel jeden z našich hostů poškodil dveře koupelny, což jsme paní Herzmanové ihned nahlásili. Sdělila nám, že to dobrá zpráva není, což jsme samozřejmě naprosto chápali. V zápětí nám převyprávěla historku o tom, že hosté ze svatby z minulého týdne zničili celý pult pro DJ v klubu. Z toho jsme usoudili, že to bere tak, že takové věci se stávají a že situaci společně zdárně vyřešíme.

Paní Herzmanová nemá vytvořenou žádnou smlouvu a závazná je pouze kalkulace, v rámci které je uvedeno, že přeplatky a nedoplatky jsou splatné do 7 dnů po svatbě. Když se ani po dvou týdnech nic nedělo, paní Herzmanovou jsme kontaktovali. Dostalo se nám odpovědi, že vyúčtování svatby bude k dispozici až po opravě dveří. Následovalo dvouměsíční období našich telefonickým a emailových urgencí. Paní Herzmanová ale stále nechápala prostý fakt, že rezervační poplatek 15 000 Kč a kredit na konzumaci neslouží jako volný rozpočet na opravy. Z její strany jsme se setkali pouze s nadávkami a křikem do telefonu (pokud nám ho tedy zrovna zvedla). Zdůrazňuji, že jsme nijak nerozporovali nutnost úhrady poškozených dveří, nicméně jsme neobdrželi žádnou fakturu, zprávu od pojišťovny ani jiné oficiální vyjádření. Vzhledem k tomu, že příběh je to opravdu dlouhý, tak jej zkrátím: právní zástupce, předžalobní výzva, naprostá neochota paní Herzmanové komunikovat, naúčtování nápojů, které jsme nezkonzumovali, zapírání se před námi a tak dále.

Téměř po více než 4 měsících úsilí došlo k finančnímu vypořádání, což je i důvod proč svou recenzi uvádím až dnes.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 13
z 25 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Praha a okolí - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání