Napsat recenzi

o.k.

Recenze hotelu Hotel a depandance Srní *** (Česko - Plzeňský kraj - Srní)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 285x
Recenze se líbila: 450 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dobrý hotel, ale na 4* mu ešte nejaké veci veru chýbajú!!

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Hlavná budova má 4*, vedlajšia budova má 3*.My sme boli ubytovaný v 4*, kt. tejto kategorii vobec nezodpovedá! Izby ok,vyzerajú luxusne, ale nie sú. Výhody: máte na izbe sejf a krásne nové postelné prádlo, žiadne staré deky navlečené v povlečení.Nábytok nový pekný. Na izbe neni minichladnička, pričom 4*hotely ju bežne mávajú. WC s kúpelňou nemajú žiadny vetrák, žiadny ventilátor (s týmaby to nemali, som sa ešte nikde nestretla teda) tak po velkej potrebe je tam riaaaadne dlho smrad.Úklid nečakajte, budete mať len vysypané odpadkové koše denne a doplnený wc papier a to je celé. Boli sme tam týžden, nehrozí že by za tú dobu upratovačky umyli umývadlo alebo podlahu v kúpelni, alebo doplnili mydlo (to tam michodom ani nie je, len sprcháč so šamponom 2 v 1).

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Mali sme švédske stoly ráno aj večer, a bola to paráda. Kuchyňa je na velmi vysokej úrovni, velmi chutná a enormne obrovský výber jedál, ktorý neustále doplňovali, aj 10 min pred skončením večere. Paráda pre chu´tové bunky aj pastva pre oči. Super!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Detská herňa tam je, ale chabo zariadená, no oceňujem že sú tam mladučké dievčatá animátorky, ktoré sa deťom venujú a niekolkokrát denne majú pre nich prichystané hry, výtvarku a podobne, to iné hotely v čr takto nemajú. Bazén super obrovský plavecký, največší zo všetkých hotelov v celej republike vraj, len nie moc vhodný pre deti kvoli studenej vode. Len 26stupňová, dospelý vkuse v nej vydrží max.20 min a viac sa mu tam nechce. Ďalej parná lázeň a sauna a stolný tenis, toto všetko v cene pobytu. Možnos´t bowlingu za poplatok. Personál priemer. Mladé čašníčky akurát nevedia aké množstvá jednotlv.ingrediencií idú do miešaných nápojov, toto treba vylepšiť.Škoda,že bar je len do 22h, človek by čakal v 4*hoteli aspoň do 23h a cez víkend nejakú tú hudbu, tu ale nie.

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

Pekné, horské,

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Celkový dojem fajn, len tie spomínané muchy keby sa odstránili, tak by to bolo super. Moj dojem zachránili animátorka, skvelé jedlo a bazén so saunou v cene.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 15 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Plzeňský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání