Napsat recenzi

Červenec 2017

Recenze hotelu Horská Chata Na Papírně (Česko - Plzeňský kraj - Hamry)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 325x
Recenze se líbila: 279 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Už úvodní uvítání třemi kouřícími ženami před vchodem, tvářily se kysele, nutily se být milé. Když jsem se později zeptala, co bude dnes k večeři, (nikde to nebylo napsané), hlavní kápo-kuchařka mi odpověděla, že je to tajemství. Sdělila jsem, že jsem zvědavá... štěkla na mě: "čína!". Personál je opravdu zvláštní, kápo-kuchařka klidně před plnou jídelnou seřvala svou kolegyni, že při večeři někomu čepovala pivo. Je opravdu nezvyklé, podávat večeře bez nápojů, prý to brzdí roznášení jídla (v jídelně bylo 14 osob!). Ale jelikož paní nosila vždy jen jeden talíř, šlo to fakt pomalu. Jediná pochvala, večeře byly chutné, i když vždy dost těžká jídla a bez možnosti jiné volby. Snídaně velké, ale každý den stejné a bez možnosti změny. Pokoušela jsem se s paní kuchařkou domluvit na výměně salámu gothaj a něco jako vysočina za plátkový sýr, ale odbyla mě, takže nám salámy každé ráno zbyly. Náš pokoj malý, tmavý a zatuchlý, smrad se nedal vyvětrat ani při neustále otevřeném okně. Ze stropů visely pavučiny jako vánoční řetězy, koberce letité neviděly vysavač (natož čistící stroj) hodně dlouho. Pro celé patro bylo 1 dámské a 1 pánské WC, takže neustále obsazené, a bez větrání - pouze se sprejem s lesní vůní. Dva sprchové kouty, které neodtékaly, přesto nejnovější část vybavení chaty. Cituji z jejich webu: "Budova byla před několika málo lety zrekonstruována.". Vybavení i nejčerstvější stavební úpravy rozhodně pamatují 70.-80. léta. Jedině plastová okna byla zřejmě vyměněna po roce 2000. S ubytováním jsme tedy spokojeni nebyli. Zato okolní příroda skvělá, množství krásných výletů. Tuto část Šumavy naopak velice doporučuji.

Ubytování  průměrně (3/5)

Nedoporučuji.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Chutné, ale těžké večeře bez možnosti jiné volby.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vše staré a ne moc čisté.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,2/5)

V létě jsem nevyužila, nemohu hodnotit.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Krásná příroda, málo turistů.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Celkový dojem dávám takto vysoký díky okolní přírodě!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 47
z 84 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jary: nedoporučuji - 31. 7. 2017 13:11

S personálem mám podobné zkušenosti. Šli jsme okolo na trampu - 6 osob a přišli v 19:03 před penzion, kde sedělo cca 10 osob a paní tvářící se jako personál nás uvítala slovy "Jestli chcete večeřet, tak vaříme do 19:00" Na naši prosbu, že máme za s sebou dost náročný trek a že si dáme pivo a něco jednoduchého k jídlu (když bylo 3 min po čase) číšnice sdělila, že rozhodně už nic nemají... Nebyli jsme uvnitř, ale dle přístupu bych rozhodně nedoporučoval. Stačí popojít cca 1 km dále a vlevo je krásný penzion - Hospůdka pod lesem s milým majitelem. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Plzeňský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání