Napsat recenzi

Kinder hotel

Recenze hotelu Wellness Hotel Vista **** (Česko - Pardubický kraj - Dolní Morava)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2022
Přečteno: 106x
Recenze se líbila: 92 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel vhodný pro rodiny s dětmi předškolního věku, přijeli jsme jako pár, přítel dostal k narozeninám, měl to být luxusní dárek - luxusní pobyt. luxusní byly pouze ceny, služba neodpovídá. Pro mě standartní hotel jako každý jiný, žádný luxus.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Několikapatrový hotel, uvítala bych tedy patro bez malých dětí, kteří více či méně radostně vískají a vřískají po chodbách v jakoukoliv denní i noční hodinu, stejně tak i v jídelně a ostatních prostorách hotelu.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

jídlo chutné, snídaně vynikající, opět hodně přizpůsobené malým hostům

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

vybavení odpovídá 4-5 hvězdičkám, (až na několik měsíců prošlé kosmetické výrobky) bohužel služby nikoliv. přijeli jsme dříve, potřebovala jsem jít na toaletu. požádala jsem recepci, kde mě upozornili, že check in je po 15h, nicméně mě na WC pustili. nemám problém s pravidly. vrátili jsme se 16.30, tedy dostatečně po check in. pokoj připravený nebyl. resp. recepční nezvládla shodu příjmení, nejenže netaktně sdělila naši cenu za pobyt (přítel dostal jako dárek), poslala nás stát před pokoj, ze kterého vystěhovala jmenovkyni. než byl pokoj vyklizen, uklizen, vyřízeny formality aj. trvalo min.hodinu. celý pobyt jsme se potýkali se záměnou pokojů a shodu příjmení, náhledu na hotelový účet v TV na pokojích = opravdu nepříjemné. Vrchol byl, že recepce nás chlácholila tím, že vedoucí bude až následující den, a budeme to moci dořešit společně s vedením hned další den. Bohužel se ale mění služby a tato recepční ten den končila.

chyba se může stát každému, nicméně v lepším hotelu bych čekala že mě posadí na bar a objednají drink, než si interně dořeší kdo je kdo, co má objednané a na který pokoj tedy patří.

Reputaci hotelu zachraňovala paní Pavlínka z "kuchyně", které mockrát děkujeme za milou pozornost na pokoji.

Lázeňské služby  průměrně (3,8/5)

wellness otevřeno pouze do 21h, na stránkách uvedeno že děti mohou do wellness pouze do 15h, v samotném hotelu je uvedeno do 17h, s tím, že sauny jsou méně vyhřáté. do bazénů mají přístup děti bez časového omezení. sotva večer stíháte večeři a wellness dohromady.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

celkový dojem rozhodně nebyl klidný luxusní wellness pobyt. Příště svoje peníze investuji lépe, jinde.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 9
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Pardubický kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání