Napsat recenzi

Hotel Prometheus recenze

Recenze hotelu Hotel Prometheus *** (Česko - Pardubický kraj - Dolní Morava)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2013
Přečteno: 518x
Recenze se líbila: 448 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Do lokality Dolní Morava jezdíme často, ale do tohoto hotelu jsme zavítali poprvé a také naposled. Pokud jste byli na nějakém hotelu a jste zvyklí na standart a čistotu tak budete velice zklamaní. Hrůza. Kromě toho, že se čas zastavil tak se připravte na nepoměr cena = kvalita. Ceny jsou normální, ale vše ostatní podprůměrné.

V tomto hotelu jsme strávili 4 dny. Všude je vidět, že se šetří úplně na všem.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Ručníky jsme dostali děravé, povlečení také. Na stropech jsou pavučiny a na konci října se v hotelu netopí. V koupelně není topení, takže ručníky máte už druhý den mokré a neuschnou Vám.

Na chodbách je velice málo světel a nevidíte pod nohy, takže se Vám stane, že zakopnete několikrát o koberce, které pamatují i lepší časy.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

V každém hotelu občas něco u snídaně chybí, ale v tomto hotelu kromě jídla chybí běžně i sklenice, hrnky a lžičky. Ovoce a zeleninu jsme za 4 dny neměli ani jednou a sladké pečivo také ne. Párky byly každý den studené. Na celou jídelnu do které se vešlo cca 70 až 90 lidí byl jeden číšník, který obsluhoval, odnášel špinavé nádobí a zároveň doplňoval jídlo - samozřejmě to nemohl stíhat.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Bazén byl super, i když voda byla dost chladná. Když budete chtít vlézt do vířivky a z vířivky budete marně kolem hledat schody po kterých tam vlezete.Divím se, že tam nikdy nikdo neuklouzl. Od ráno do večera nikdo neutře kolem bazénu vodu a ve sprchách také ne. Takže odpoledne tam už není jen mokro, ale i dost špinavo.

Masáž lávovými kameny jsme měli v rámci balíčku v ceně, ale to lechtání na zádech se masáží nazvat nedalo. Perličkovou koupel a parní saunu jsme už ani nevyužili.

Personál byl velice slušný a ochotný. Bohužel jeden číšník při večeři a jeden při snídani je opravdu málo a i když se snaží tak to nemůžou zvládnout. Hotel má asi tři patra podle mého názoru je na celý hotel pouze jedna pokojská - podle toho to tam taky vypadá.

Televize je sice na pokoji, ale nehraje - signál na příjem je nulový. Internetové připojení je pouze na recepci.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

V okolí je veliké vyžití: lanové centrum, lanovka, bobová dráha, houpačky, pískoviště, skákací hrad apod... Vhodné i pro malé děti. Pokud budete mít špatné počasí doporučuji navštívit vnitřní hernu v hotelu Vista.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Strašný.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 36
z 81 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Pardubický kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání