Napsat recenzi

Dovolená v hotelu

Recenze hotelu Hotel Prometheus *** (Česko - Pardubický kraj - Dolní Morava)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 360x
Recenze se líbila: 374 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V hotelu jsme strávili týdenní dovolenou. Jsme rodina 2 dospělí, 2 děti. Po přečtení recenzí jsem měla z pobytu docela obavy, takže jsme vyrazili vybaveni spíš jak pod stan, než do hotelu. Nakonec se nám ale dovolená vydařila i když nutno přiznat, že spíše díky okolí hotelu. Pro děti je tu spousta zážitků. Lesní zážitkový park, Mamutíkův vodní park, Lanové centrum, Fun park, bobová dráha, půjčovna motokár pro děti, bobová dráha, možnost sledovat, jak vznikají obří sochy ze dřeva atd.

Bohužel v hotelu Prometheus se skutečně zastavil čas. Je vidět, že někdy v 80-tých letech byl tento hotel skutečně špičkový, ale kdeže ty loňské sněhy jsou. Škoda. Myslím, že by stačilo jen trochu péče. Zanedbané dětské hřiště, nepoužitelný minigolf i tenisové kurty. Voda ve vnitřním vyhřívaném bazénu je studená - teplota 26°C, zanedbaný dětský koutek. To vše je podle mě snadno řešitelné.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Pokoj byl čistý, prostorný a vybavením zcela dostačující. Nutno pochválit paní uklízečky. Povlečení evidentně starší, ale čisté. Snad jen jednorázové plastové kelímky v koupelně působili trochu zvláštně. Nicméně oceňuji, že je to alespoň hygienické.

Úklid a např. doplnění toaletního papíru probíhalo denně.

To, že televize fungovala jen velmi špatně nám nevadilo. Nejeli jsme se na dovolenou dívat na televizi.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Snídaně bufetovým způsobem byly velmi dobré. Každý si mohl vybrat podle svého. Salámy, sýry, paštiky, zelenina, vejce vařená i syrová ( máte možnost si udělat míchaná vejce nebo omeletu sami ). Také si můžete udělat toast, tak jak ho máte rádi. Občas i nějaká pomazánka. Dále v nabídce denně byla marmeláda, párečky a nějaký pečený moučník. A samozřejmě pečivo. Začátkem týdne bylo možné si vzít i ovoce. Bohužel ke konci týdne už jablíčka chyběla.

Velmi dobré byly večeře bufetovým způsobem, které mohu opravdu doporučit. Výběr velký, chuťově velmi dobré. Vždy bylo možné si vybrat i z několika příloh, ovoce atd. Přišli jsme si na své my i děti.

Co se týká nabídky restaurace - nevím. Jídelní lístek s tímto složením na mě působil spíše rozpačitě. V Jeseníkách bych v horském hotelu pizzu ( ač jí mám velmi ráda ) nehledala. Brousili jsme si zoubky spíše na nějakou místní specialitu. Bohužel se nekonala, tak jsme si obědy dávali jinde. Navíc prostředí restaurace na mě příliš dobře nepůsobilo. Je to ale jistě věc osobního názoru.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Personál hotelu je kapitola sama pro sebe. Z mého pohledu velmi chválím recepční paní Pražskou, která byla velmi příjemná. Také chválím paní uklízečky za čistý pokoj.

Bohužel ostatní personál je zde spíše vlažný.

Wellnes je tak trochu smutná podívaná. Bazén má 26 °C. Děti tam nevlezou vůbec a dospělí jen ti stateční. Vířivka funguje, ale když je bazén nepoužitelný a všichni se hrnou do vířivky, tak je tam trochu přeplněno. Navíc 5 lehátek na celý hotel ( v době od 10 do 16 hod. má do prostoru přístup každý z hotelu bez omezení ) je opravdu málo. Procedury byly dělané ve stylu neurazí, nenadchne.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,9/5)

nemohu posoudit, byli jsme v létě. Nicméně sjezdovky jsou hned u hotelu.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Super, ale bohužel ne díky hotelu Prometheus, ale díky resortu Dolní Morava. I když se tu začátkem července přehnalo tornádo a všude to ještě bylo hodně znát. Bylo všude vidět, že se zde hodně snaží všechno obnovit a zpřístupnit. Jinak myslím, že si tu vybere každý. Dospělí i děti. Najdete tu tratě pro turistiku, cyklistiku i třeba jen na krátké procházky. A komu se nikam nechce, může zůstat a v okolí si najde dost zábavy na celý den.

Jinak co se týká bezprostředního okolí hotelu je to upřímně řečeno bída. To, co slibují webové stránky nebo poutač u hotelu je pouhá utopie. Hřiště na minigolf je nepoužitelné. Rozbité, zarostlé.... Tenisové kurty ani nenajdete ( o to hůř, že z okna vidíte na krásně upravené kurty sousedního hotelu ). No a o dětském hřišti ani nemluvím. Tam bych děti nepustila. Tedy pokud ho v tom porostu najdete.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Protože jsem nic moc nečekali, tak jsme si dovolenou velmi užili. Do této části naší republiky jsme vyrazili poprvé a pokud máte děti, tak je tu vyžití dost. Navíc vřele doporučuji všem, kdo mají rádi vše okolo historie armády.

Co se týká hotelu, tak na přespání a najedení je to tu OK. My jsme nic moc nečekali a dovolenou jsme si užili. A buďme fér, že za tu cenu ( nákup přes slevový voucher ) bychom asi jinde víc nedostali.

Je to zkrátka jen škoda, když vidíte, že s trochou snahy by to tu mohlo být o 100% lepší.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 36
z 81 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Pardubický kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání