Napsat recenzi

Už nikdy

Recenze hotelu Hotel Pivovar *** (Česko - Olomoucký kraj - Kojetín)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 204x
Recenze se líbila: 422 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Horší podmínky jsem snad nezažila. Pro shrnutí kočky procházející se u večeře i při snídani mezi hosty. Kočíčí bobky v pískovišti pro děti. Majitelka venčící své dva pejsky na jediné travnaté ploše v hotelu a neuklízí si po nich, i když jsou v blízkosti (asi 1 metr instalované koše na odpadky). Nemožnost si vybrat vlastní místo k sezení u snídaně i večeře (cedulka s vaším číslem pokoje na stole) by až tak nebylo nepochopitelné, kdyby se ta cedulka nestěhovala každý den na jiný stůl, i když jsou všechny stoly stejné !!! Hned na začátku dovolené si musíte vybrat, co budete jíst po celou dobu pobytu - bylo nám dáno menu na celý týden a hned první den jsme museli odevzdat zakroužkovaná jídla až do neděle... Ani není divu, že jsme třetí den už nevěděli, co jsme si objednali, ale nevěděl to ani personál.. U snídaně kávový automat s výběrem asi ze 6ti káv, který stejně dával pouze černou kávu. Pochodující mraveniště v koupelně. Při sprchování ve sprchovém koutě tekla voda ven, tudíž pokaždé potopa. Šílený ruch z ulice, díky dlažebním kostkám, po kterých projíždějí auta. Za to hotel nemůže sice , ale nedá se tam prostě spát při otevřeném okně. Vedle sousedí bar a hosté opouštějící tuto provozovnu v časných ranních hodinách také na spánku nepřidají.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Pokoje na pohled pěkné.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Snídaně jednotvárné, večeře celkem dobré

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Jediná světlá stránka byla milá a ochotná servírka.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

V okolí nic není. Všude musíte dojet autem. Výlety dál, pak ale stojí za to.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Horší dovolená snad nebyla.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 6
z 9 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Olomoucký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání