Napsat recenzi

Ubytování- Hotel Na Trojce- Nemilé překvapení :-/

Recenze hotelu Hotel Na Trojce *** (Česko - Olomoucký kraj - Jindřichov)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 356x
Recenze se líbila: 459 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Za ty peníze jsme luxus nečekali, ale zadarmo drahé. Čekali jsme to co je na fotkách, ale po příjezdu jsme zůstali stát s otevřenou pusou :-( První šok byla recepce! Takovou "reprezentativní " recepci jsme ještě neviděli. Nejde o to, že byla zařízena stroze, ale v tom čurbesu nebyl vidět ani stůl :-(

Celkový dojem - před deseti lety musel být hotel super, ale teď to vypadá jako by ho na těch deset let zavřeli a právě v červnu otevřeli!!!

Chápeme, že mnohdy není dostatek peněz na zvelebování, ale toto o penězích není! Uklidit rozházené věci, umýt zašlé věci, vytrhat plevel na venkovní zahrádce a u bazénu, schovat věci co tam nemají co dělat a další drobnosti lze udělat i bez peněz!!!

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Po příchodu na pokoj jsme zůstali stát s otevřenou pusou podruhé. Opět nejde o vybavení, to jsme čekali, ale to prostředí! Nad polštářem byl obrovský mastný flek, některé povlečení děravé, polička pod zrcadlem slepená izolepou. Pocit před usnutím byl také zajímavý - svědilo nás celé tělo :-( Možná jsme si to jen vsugerovali, ale věřili bychom i tomu, že to bylo reálné, protože ty matrace měly rozhodně něco za sebou! Okno netěsnilo. Celý večer jsme poslouchali rozhovory místních štamgastů a rodiny, která usedla na venkovní zahrádce pod našimi okny. O těsnosti dveří se už raději nebudeme ani zmiňovat. Společné sociálky - katastrofa!!! Společné WC - veřejná " pípšou " - přijíždějící hosté mohli jako první spatřit Vaši zadnici.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

No co dodat. My měli jen jednu večeři a jednu snídani, protože na další noc jsme se už nevrátili:-( Večeře - měl být možný výběr ze dvou jídel, ale byla jen jedna varianta. Snídaně - formou " rautu" - byla asi to nejlepší co nás zde potkalo. Bylo z čeho vybírat.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Vybavení jsme již zmiňovali, služby jsme žádné nevyužili, protože ač jsme měli neomezený wellnes, tak bazén, který na fotce vypadá úžasně, nebyl dopuštěný ani vyčištěný. Na masáže a saunu jsme se raději ani neptali. Personál byl příjemný, ale to je tak jediné, zbytek byl depresivní.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Už víme proč PUSTÉ Žibřidovice.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Měli jsme po dovolené :-( Ještě druhý den jsme se s tím srovnávali :-(

Tuto recenzi nepíšeme proto abychom ublížili majitelům, ale proto, aby lidi nevyhazovali zbytečně peníze. My jsme se na těch pár dní těšili a díky tomuto zážitku jsme byli totálně zklamaní :.-(

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 6
z 11 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Olomoucký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání