Napsat recenzi

Hnus

Recenze hotelu Hotel Křížový Vrch (Česko - Olomoucký kraj - Jeseník)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 377x
Recenze se líbila: 397 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Ubohé jednání, neprofesionální přístup vedení, nespolehlivost

Ubytování  průměrně (3/5)

Nedostanete vůbec to co vidíte na fotkách na stránkách hotelu, personál totiž "chybuje" a skutečnost je katastrofa

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Zaplacené apartmá 2měsice předem, s potvrzeným papírem od vedení, po příjezdu přidělen podružný pokojík, asi pro personál, s kupičkou smetí, smradem. Bez vysvětlení, jiný pokoj už není a došlo prý k omylu. Toť vše, žádná kompenzace, nic. Berte nebo jeďte dál.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Člověk je zhnusen z toho jednání odpovědných lidí

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

jan: prispevek - 16. 10. 2015 21:18

Asi dalsi prispevek radoby českého managera ktery neschopen si stezuje na svou blbost. Jsem tu po nekolikate a nikdy zadny problem nebyl. Asi pane mate jiny rypak .... reagovat

Silvie: úžasné místo - 25. 1. 2016 17:50

Jsme Křížovým vrchem nadšeni,strávili jsem tam nádherný víkend pný pohody,dobrého jídlo a úžasného klidu. Byli jsme tak spokojeni,že jsme si pobyt zarezervovali opět hned za měsíc,už se nemůžeme dočkat,protože již víme do čeho jedeme.Výborní majitelé,úžasný personál,který dělá co na očích vidí,skvělá příroda kolem,srnečky kousek od penzionu,nádhera,za nás jen a jen doporučujeme. reagovat

Tibor Bugyi: Skvělé - celková spokojenost - 22. 11. 2016 16:15

S manželkou jsem zde strávil 4 dny.Ve všem co jsme si přáli nám bylo vyhověno.Jasná domluva - objednání ubytování,informace.Personál zcela profesionální bez zbytečných žoviálností.Kuchyně výborná.Cítili jsme se zde velice příjemně.Doporučuji. (Některé recenze mně zarážejí - přijde mi to, jako záměrné poškozování).Ten hrdina který označil hotel za hnus se mohl alespoň podepsat nebo je to taky hnus? Znovu doporučuji - krásná příroda reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Olomoucký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání