Napsat recenzi

Super dovolená

Recenze hotelu Horský hotel Červenohorské Sedlo *** (Česko - Olomoucký kraj - Červenohorské sedlo)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2017
Přečteno: 380x
Recenze se líbila: 377 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0

Strávili jsme v hotelu Červenohorské sedlo úžasný týden v lednu 2017. Po přečtení recenzí typu jen pro otrlé, byla nám zima na pokojích atd. jsem chtěla pobyt stornovat ale bohužel by nám už nic nevrátili proto jsme tedy vyrazili a čekali co to bude za hrůzu jak někdo psal ubytovna. Byli jsme tedy i na tohle připravení. Po příjezdu jsme vešli do hotelu a opravdu prvně co vás uvítá je zápach jelikož místnost pro kuřáky je hned vedle vchodu kde asi není žádné odvětrávání. Paní na recepci na nás okamžitě vyhrkla ubytovává se až od 15h a doplatek prosím zaplatit hned. Nějak mě to nepřekvapilo jelikož jsem tohle z recenzí věděla. Odpověděla jsem že doplatím až si pokoj prohlédnu. Dostali jsme tedy klíče a šli si prohlédnout ubytování v části B. Byla jsem velice mile překvapena jelikož pokoj byl prostorný , čistý, koupelna po rekonstrukci nábytek v pokoji taktéž nový. Sáhla jsem na topení a bylo horké. Jinak hotel je sice starší ale všude bylo čisto. U recepce jsou nové wc taktéž vše čisté.

Po čase jsme zjistili že topení se vždy jen zapne a pak zase vypne ale nezůstane ani chvíli nahřáté. Nahlásili jsme na recepci a následné dny už topení hřálo delší dobu že jsme si mohli i vysušit oblečení.

Co se týče jídla tak na snídani pečou svoje rohlíky moc chutné jinak klasika dalo se vybrat. Jediné co mi chybělo byla zelenina. Na večeři je vždy výběr z pěti jídel a přílohy možné jakkoli kombinovat kuchař vám nabere co si naporoučíte. K tomu výběr ze dvou polévek většinou jedna byl vývar. Výběr salátů dostatek.

Strávili jsme zde nádhernou dovolenou škoda jen že se část B bude prodávat do osobního vlastnictví.

Příroda úchvatná přichystala nám každý den jiný pohled na její krásy a tím že nelyžuji tak jsem se ani já nenudila a měla jsem pořád co obdivovat.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Ubytování v budově B pokoj čistý, prostorný, nový nábytek. Koupelna po rekonstrukci.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Skvělé jídlo není si na co stěžovat. Ke snídani pečou domácí rohlíky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Personál ochotný v restauraci vždy vstřícný, pořád měli co dělat. Uklízečka ochotná milá.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,8/5)

Skvěle když nasadíte lyže u hotelu a můžete rovnou lyžovat.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Nádherná příroda výška 1000 m záruka sněhu.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Skvělá dovolená. Starší 3* hotel ale vždy čistý.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 19
z 47 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Olomoucký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání