Napsat recenzi

Rozpačitý dojem

Recenze hotelu Horský hotel Červenohorské Sedlo *** (Česko - Olomoucký kraj - Červenohorské sedlo)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 274x
Recenze se líbila: 303 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byli jsme tam se ženou na víkend (2 noci) během léta, silnice již opravená, ale haldy štěrku tam byly stále (část aut parkovala mezi nima), vypadalo to docela divně, předpokládám ale že to není chyba hotelu. V zásadě jsme si vystačili, ale byly tam věci nad kterými jsme se pozastavovali.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Připlatili jsme si za pokoj Superior, kde má být na pokoji mj. TV a Wi-Fi. Uvědomuju si že bylo cca. 14 dní po otevření těch pokojů, ale TV (resp. TV signal) ani Wi-Fi na pokoji nefungovalo. V případě Wi-Fi nám to poměrně vadilo - několikrát jsme řešili s recepcí, o tom níže. Co chválím bylo nové vybavení pokoje, včetně koupelny. To bylo pěkné.

Co nechválím byl zápach "novosti" (asi po malování) - čekal bych že bude pořádně vyvětráno, mrtvý pták za oknem, špinavý mísa záchodu

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Hotel nebyl moc plný, takže s místem v restauraci nebyl problem, ale jednak chybějící zelenina, pak nedoplňovaná jídla (snídaně 7-10 a v 8 už z teplé snídaně byli jen párky) a pití (džusy), žádné tmavé pečivo. Žena nebyla spokojená s obsluhou (za mě OK). Já se podivoval nad uspořádáním/organizací kdy stoly s jídlem jsou v jiné místnosti takže a) člověk na ně nevidí b) jsou daleko. Přitom místo na ty stoly aby to bylo blíže tam bylo.

Chuťově "závodka". Gurmánské orgie se nekonali, ale na zasycení stačilo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Bazén byl akorát teplý, i když zjevně něco pamatuje. Vstup do bazénu trochu jak z hororu, skoro jsem se bál že mě cestou někdo přepadne. Vzhledem k ročnímu období jsme se ale koupali jinde.

Wifi - vzhledem k tomu že jsme si připláceli aby byl na pokoji (a nebyl) jsme to řešili s recepcí. Bohužel mimo opakované! divení a ujišťování "a vám to tam vážně nejde??" jsme se ničeho nedočkali. Přitom jaký je problem vzít svůj telefon / notebook a zkusit si to sám?? Bylo to skoro jak kdyby nám nevěřili :P Nejdál kam jsme se dostali byla neurčitá informace od pana provozního že to zkusí "vyřešit". Samozřejme se nestalo nic. Pak jsme odjeli a oni si mohli oddechnout. Minimálně by měli prestat inzerovat wifi na pokoji. Takže já chodil s ntb vedle recepce kde signál byl.

TV - nebyl signal do TV, nebyli schopni vyřešit ale dále bez komentáře. TV nás netrápila.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Vzpomněl jsme si po 20 letech na letitý serial My z konce světa. To asi mluvi samo ze sebe myslím. Ty haldy štěrku tomu nepřidaly.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

s mou ženou je mi všude fajn :) Ale příště raději jinam.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 19
z 47 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Olomoucký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání