Napsat recenzi

Zklamání

Recenze hotelu AutoClub Hotel Morávka (Morávka Mountain Resort) *** (Česko - Moravskoslezský kraj - Morávka)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 291x
Recenze se líbila: 435 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

S přítelem jsme si zakoupili pobyt přes slevový voucher a určitě to bylo naposledy, co jsme se předem nepodívali na recenze hotelu. Myslím si, že nejsme nároční a ani jsme nečekali žádný přepych vzhledem k nízké ceně, přesto jsme byli dost překvapení, jak to v hotelu "funguje".

Ubytování  průměrně (3/5)

Pokoj byl vybaven dost starým nábytkem, což by nebyl takový problém, horší už byla nefunkční televize, rozbitý zámek na dveřích ( do pokoje jsme se museli vždy minimálně minutu dobývat), plíseň na stropě, rozbitý držák sprchy, vrzající podlaha, zatuchlá skříň a další.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

První večeře byla jednotná pro všechny - kuřecí steak s hranolkama, docela jsme si pochutnali, ale upřímně nám bylo líto obsluhy, na celou restauraci tam byla sama jedna paní a tak není divu, že nestíhala objednávat a nosit pití a do toho i večeře a zároveň i sklízet použité nádobí. Jednotná snídaně pro dva obsahovala dva rohlíky a tři malé krajíčky chleba, pár plátků nejlevnějšího salámu a kousíček másla a sýru. Nejvíce nám asi vadilo, že v ceně je pouze jeden hrnek čaje, pokud chcete kávu, džus či vodu (což bývá v jiných hotelech při snídani naprostá samozřejmost) musíte si připlatit a samozřejmě počkat. Jinak přes den byla restaurace prázdná, nebylo možné si tam zajít na něco k pití nebo na oběd, což by určitě spousta ubytovaných ocenili vzhledem ke slabým snídaním. Stejně tak venkovní posezení a slavná rybářská bašta byly neznámo proč zavřené.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Nejvíce jsme se těšili do bazénu s mořskou vodou, který byl nakonec docela fajn, ale společné šatny k němu byly dost tragické stejně jako sprchy, které byly slizké a páchly. Co se týče bazénu, tak voda byla příjemně teplá a slaná, avšak vše okolo bylo rezavé - světla, lehátka, trysky atd., takže jsme se tam necítili moc příjemně. Nejvíce nás asi překvapilo to, že bazén měl v sobotu fungovat od 10:00, ale když jsme tam dopoledne chtěli jít, tak nás paní recepční vyhnala, že je otevřený až od 14:00, protože tam je možná škola. Paní recepční nám celkově přišla arogantní, zmatená a raději ji s ničím neobtěžovat. Navíc byla recepce věčně prázdná.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Před hotelem bylo celkem hezké prostředí a dost atrakcí pro děti, ale dojem docela kazily věci jako rozbitá lavička, polámaný slunečník uprostřed trávníku, vypuštěný rybníček a další. Jinak je všude okolo krásná příroda.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Celkový dojem bohužel nebyl vůbec dobrý. Hotel by zoufale potřeboval nějakou rekonstrukci, ale u všeho je tam vidět, že to nikoho nezajímá a nikdo se nestará. Na svých webových stránkách zaručují fungující wifi v celém objektu, ta však funguje pouze v restauraci. Už nikdy více.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 123
z 229 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Moravskoslezský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání