Napsat recenzi

REAKCE MAJITELE HOTELU

Recenze hotelu AutoClub Hotel Morávka (Morávka Mountain Resort) *** (Česko - Moravskoslezský kraj - Morávka)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 559x
Recenze se líbila: 450 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

No....takže ty dámy, které osočujete z vydírání psaly pouze recenzi s přiloženou fotkou!!!A to pouze proto, že nás po čtvrt roce napadlo mrknout na recenze hotelu, zda někdo neměl podobný zážitek jako my a docela jsme koukaly, že už jsou štěnice veřejným tajemstvím a co nás vytočilo do vývrtky bylo, že jste hned po našem odjezdu sliboval, že pokoj okamžitě deratizujete a pěkně jste se na to vybodli a ubytovávali další hosty, co? Ono totiž nestačí vyderatizovat jeden pokoj, ale celý hotel, víte? A to by vás pravděpodobně stálo hodně peněz!!!A tomu, kdo si to přinesl domů z vašeho hotelu a stálo ho to již 6 000 kč se vůbec nedivím, zda vás nějak vydírá...Protože my jsme asi byly první, co jsme to s vámi začaly řešit, ale čtvrt roku jsme to nikde nerozšiřovaly! Díky tomu, že jsme na to přišly okamžitě jsme měly to štěstí, že jsme si to domů nepřinesly!!!

Jinak štěnice samozřejmě sama do hotelu nepřijde, ani netvrdím, že jste ji tam dovlekl vy...Ale v tu noc, kdy jsem vás budila - bylo vaši první reakcí- to už tam je zase??????Což znamená, že už tam byly celou domu, věděl jste to a sprostě jste ubytoval dvě ,,dámy" s dvěma malýma dětmi do tohoto pokoje????A to, že jsme nárokovaly zpátky peníze????Tak to si teď ze mě děláte srandu???Byl to nejhorší noc mého života, viděly jsme na vlastní oči, jak ty červené ***** štípou naše děti, viděly jsme je všude-noc jsme musely strávit v autě a jezdit po Morávce abychom děti uspaly....A ty holčičky za nic nemohly, chtěly jsme si pouze užít dovolenou. Následné balením čištění a kontrola věcí a dalších 30 dní bezesných nocí a stálým kontrolováním našich postelí, zda jsme si to nepřevezly domů bych nepřála ani nejhoršímu nepříteli!!!Mělo být vaší samozřejmostí nám peníze vrátit bez keců, ale i tak jste se to snažil zlehčovat a vyhrožoval jste tak akorát vy. Jste ubožák, který neumí jednat s lidmi- toť vše...

Ubytování  průměrně (3/5)

štěnice

Strava a stravování  průměrně (3/5)

ušla

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Zlatá paní uklízečka...

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3/5)

nevím

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

pěkné

Celkový dojem  průměrně (3/5)

horor

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 123
z 229 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Štěnice tu nemáme!!!: Vydírat se opravdu nenecháme... - 1. 11. 2014 9:31

Vážená dámo, jestli jste si všimla, tak všechny zmínky o štěnicích nejsou ze současnosti! Je velmi zajímavé, že jste ta "hejna" štěnic objevila poslední noc a vyfotila pouze jedinou - a navíc chcíplou? Proč jste rovnou nenafotila také ty hejna kousajících štěnic? Stejně tak ty štípance? Z Vaši reakce jednoznačně vyplývá, že jediným Vašim zájmem bylo dosáhnout bezplatného pobytu u nás a to se Vám taky povedlo! To, že už jsme se Vámi nenechali dále vydírat, kdy jste po mne chtěla uhradit také cestovní náklady, vyčištění bytu, auta a já nevím čeho všeho ještě, je pravda! Samozřejmě, když nám někdo oznámí, že má na pokoji štěnice, nemáme důvod tomuto nevěřit. Zvlášť, když jsme se s takovou situací již v minulosti setkali. Ale to neznamená, že jsme s tímto nic neudělali. Nejen, že spolupracujeme s desinsekční firmou DEREK, ale i my sami preventivně aplikujeme preventivní postřik schválenými insekcitydy. Je mi to líto, ale štěnice jste k nám mohla přivézt právě Vy! Je zvláštní, že jsme spolu s deratizační firmou Derek objevili po Vašem nahlášení pouze tu jedinou a již usmrcenou štěnici... Netvrdím, že se čas od času se štěnicemi nesetkáme - stejně jako každý hotel. Tomu se opravdu nedá nijak předejít. Klidně si mne nazývejte čím chcete, ale nikdo mne nepřesvědčí, že Vaše štěnice byla na pokoji jen účelově, abyste nemusela nic zaplatit! Vaše jednání tomu totiž jednoznačně nasvědčuje! Jsme neustále plní, většina lidí kteří k nám přijedou, četla tyto recenze. S hrůzou usínají, jestli je něco nekousne. Nemyslíte si, že při takto vytíženém hotelu, by muselo být pokousáno od léta spousta dalších lidí? Znovu a naposledy opakuji. ŠTENICE TADY OPRAVDU NEJSOU A VYDÍRAT SE OD VÁS JIŽ OPRAVDU NENECHÁME!!! reagovat

Lucie: Jste směšný - 1. 11. 2014 13:15

Vy sám víte, kde je pravda, a už mě to ,,dopisování s vámi unavuje. Ale pobavil jste mě s tím, že jsme si štěnici dovezli my :-), a zajímavé, že jsme jich v tu noc napočítali asi 30...Vydírat vás určitě nemáme zapotřebí, jen jsme napsali jedinou recenzi, na kterou máme nárok a na kterou byla vaše reakce zcela nepřiměřená a úhrada za pobyt (ne celou), kterou jste nám vrátil, bylo tou nejmenší kompenzací....pěný den. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Moravskoslezský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání