Napsat recenzi

Pozitivní recenze.

Recenze hotelu AutoClub Hotel Morávka (Morávka Mountain Resort) *** (Česko - Moravskoslezský kraj - Morávka)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 344x
Recenze se líbila: 435 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Tato recenze je pravděpodobně ovlivněna vztahem jejího autora k provozovateli hotelu.

Vážení,

jsme jedním ze slevových portálů, se kterým tento hotel dlouhodobě spolupracuje.

Když čtu tyto recenze, nemohu uvěřit tomu, že je píši lidé, kteří v tomto zařízení skutečně byli ubytování. Morávka Mountatin Resort s.r.o. patří k nejžádanějším a dlouhodobě nejprodávanějším pobytům v Beskydech. Spousta našich zákazníků si tyto pobyty kupuje opakovaně a jsou s nimi velmi spokojeni. Tuto skutečnost si můžete sami ověřit u všech generátorů, kteří tyto prodeje evidují.

Naše společnost provádí ve všech námi nabízených hotelích vlastní mystery shopping a s žádnou z uvedených situací se v tomto hotelu nikdy nesetkala.

Každý náš zákazník je tři až pět dní po svém návratu z pobytu obeslán e-mailem, aby provedl hodnocení pobytu v tomto zařízení. Na základě dlouhodobých pozitivních referencí pak smí společnost používat nadpis exkluzivní nabídka. Pro vaši informaci, společnost Morávka Mountain Resort s.r.o. má u nás statut exkluzivní nabídky.

Chcete-li znát opravdu ověřené recenze lidí, kteří skutečně v tomto zařízení byli, navštivte recenze slevových portálů, které je nabízejí.

Do těchto recenzí mohou psát jen ti zákazníci, kteří v tomto hotelu skutečně byli.

Ubytování  průměrně (3/5)

Ubytování v pokojích s vlastním sociálním zázemím.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Většina zákazníků uvádí, naprostou spokojenost.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Hotel má dva bazény, saunu, vířivku, dětská i víceúčelová hřiště.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3/5)

Hotel leží přímo pod skiareálem Morávka.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Velmi krásné a udržované.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Hotel leží v překrásném, velmi udržovaném prostředí a disponuje velkou škálou atrakcí, které jsou zajímavé od těch nejmenších až po ty hodně dospělé.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 123
z 229 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Eduard Škroch: reakce na "úžasnou Morávku" - 24. 10. 2015 18:45

Vážený/á zaměstnanče/kyně slevového portálu, tkzv:"mystery klienti" nic nevypátrají, většinou, nebo vlastně vždy skončí na recepci, tou bych začal. NIKDY jsem se nesetkal s tím, že by recepce fungovala obden, to se nestalo ani v hotelu Engadyn na Šumavě, který má jednu hvězdu. Vám to přijde normální? My jsme nebyli na Morávce přes Slevomat, ale na týden, za "tvrdé", proto si myslím, že jsem oprávněn napsat reakci. Majitel je arogantní namyšlený blb, který neumí ani pozdravit, jeho děti jakbysmet. Jsou sprosté a hrubé na menší děti. Jídlo-váš mystery klient jistě na Morávce nejedl, nebo ano?? Pochybuji. Snídaně nejsou vůbec vhodné pro malé děti, skladba vajec, které jsou přepepřené a přesolené, párků, těch nejlevnějších, "obloženého" talíře + tvrdý chléb...to jsem měl vždy rébus, co mám malé (2.roky) dát. Za celý týden ani jedna změna, třeba moučník v podobě bábovky-stojí 12.kč v Albertu a kakao?? Nemyslitelné. Voda s vůní džusu, ale účet za džus. večeře-výpečky, hranolky, knedlíky, řízek,...a stále dokola, jednou těstoviny, jednou brambory-opět sůl na kila. Mohl bych pokračovat dále, ale k čemu by to bylo? Lidi jsou blbí a vy z toho máte prachy, to je jediné, co vás zajímá. Že dlouhodobě převažují negativní recenza na Morávku je vám jedno-hlavně, když se sype. Pochybuji, že kdokoli z vás, nebo váš mystery klient tam byl déle, spal tam, jedl a přišel do styku s provozem a personálem vícekrát po sobě. My jsme nejeli přes žádný Slevomat. Venkovní bazén byl supr, to ano a paní na recepci, matka pana"podnikatele" byla hodná, jinak psycho. Můj názor na tento "hotel" si klidně najděte, je pod mým jménem pod titulkem dovolená k "nezaplacení". Pokud budete reagovat, klidně napište, ale, my jsme tam byli, vy ne. Škroch E reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Moravskoslezský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání