Napsat recenzi

Nesoudnost některých lidí je opravdu zarážející!

Recenze hotelu AutoClub Hotel Morávka (Morávka Mountain Resort) *** (Česko - Moravskoslezský kraj - Morávka)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2014
Přečteno: 558x
Recenze se líbila: 452 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Právě jsme na wellness pobytu tady na Morávce, kde probíhala velmi bouřlivá diskuse, zda cena balíčku odpovídá nabízené kvalitě služeb. Nezlobte se, ale za cenu, kterou je tento balíček nabízen, je cena opravdu velmi seriózní. My si opravdu nemůžeme stěžovat. V bazénu je příjemně teplá voda, slanost odpovídá zhruba slze v oku a chlór je cítit pouze z desinfekce na podlaze, ale bez toho to zřejmě nejde. Jezdíme sem opakovaně a vždy jsme byli spokojeni!

Ubytování  průměrně (3/5)

Ubytování standardní, koupelna i wc na pokoji, vše čisté v pohodě.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Snídaně 1. den formou servírovaných talířků, přesně jak je deklarováno ve voucheru. Zítra výběr ze tří alternativ: Párky, sázená vejce se šunkou, talířek mix. Žádné levné a podřadné suroviny! Šunka, vysočina, paprikáš, sýr eidam, uzený eidam, čtvereček taveného apetita, máslo, paštika, rajče, okurek. Vše dohromady typuji tak něco okolo 200g. K tomu rohlíky, pečivo, na vyžádání možno přidat dle libosti. V ceně je rovněž čaj. Jen presso jsme si platili. Večeře první den výborný kuřecí steak s hranolkami, ďábelkou, dnes výběr ze tří jídel, Výpečky se zelím, knedlík, Boloňské špageti, špenát, vařený brmbor sázená vejce. Měli jsme každý něco jiného a vše bylo výborné a porce obrovské!

Tady si opravdu nemohl nikdo stěžovat!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Hotel je velmi útulný. Obsluhující personál vtipný, inteligentní. V ničem není problém. Jsme tady se známýma a skýmkoliv se tady bavíme nikdo si na nic nestěžuje.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Krásné.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Cena kterou jsme zaplatili je plně odpovídající nabízeným službám.

Naše pocity ze zdejšího pobytu jsou velmi pozitivní a to tady nejsme poprvé a určitě ani naposledy! Kdyby to tady bylo tak hrůzostrašné, jak někteří jedinci píši, asi bychom zde nebyli již počtvrté...

Spíše mi to připadá, že si tady někteří jedinci léčí své mindráky, ale to je vážně jen jejich problém. :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 123
z 229 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

eliska : blábol od Anastazie - 23. 11. 2014 13:11

Paní Anastazie,zřejmě na Morávce bydlíte,a tak nemáte jinou možnost...jinak si neumím vysvětlit,že někdo do tohoto zařízení jede po4! V hotelu nefunguje odvětrání u bazénu,protože se šetří,a tak info o Mrtvém moři je zcela zavádějící.Místo psaní těchto blábolů vemte rozum do hrsti a snažte se o nápravu toho co nefunguje. pak vám lidé ušetří čas,protože pochvalné recenze budou psát sami. reagovat

Josef Prudil: Rozpaky - 4. 6. 2015 11:05

Absolvovali jsme pobyt již po druhé,tentokrát zklamání.Internet po celém hotelu - nešel vůbec.Televize na pokoji _samá porucha,rybářská bašta ,zavřená,venkovní bazén při tropických teplotách prázdný,Možnost oběda v nedalekém zakouřeném pohostinství,nehorázné ceny.V nabídce i ubytování v novém zařízení - zdaleka nedokončeno.Nezájem o hosta oproti minulému pobytu.Vnitřní bazén přístupný od 10 hod.ve 14 ještě přikryt plachtou.Příroda nádherná. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Moravskoslezský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání