Napsat recenzi

KATASTROFA NEJHORŠÍ POBYT KTERÝ JSME KDY ZAŽILI

Recenze hotelu AutoClub Hotel Morávka (Morávka Mountain Resort) *** (Česko - Moravskoslezský kraj - Morávka)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 521x
Recenze se líbila: 397 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Hrůza při příjezdu jsme si říkali že to bude super ale zdání klame :)

Ubytování  průměrně (3/5)

Ubytování docela dobré až na ten kobereček který neviděl pračku celý rok :)

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Strava nezlobte se ale nemají tam kuchaře protože majitelé nemají peníze na personál tak vaří sám pan Kožušník majitel nemá ponětí o vaření tak všude šetří že jsme dostali na večeři výpečky se zelím a knedlíkem porce masa 50g a zelí to bylo jak polévka v zelí tak 5dkg zelí zbytek voda snídaně píšou že jsou bufetové ale není to pravda jsou kontinentální a to je další hrůza a mimochodem můžete si tam pojíst ale vše mají staré a zmražené a nabídka platí po celé léto pořád stejné

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Majitelé tohoto hotelu jsou arogantní blbci kteří si myslí že mají luxus jsou namyšlení a k zaměstnancům se chovají jak k hadře chybí jím personál dozvěděli jsme se vše o tomto hotelu od místních lidí služby žádné majitelka chodí jak kráva a jen se usmívá a pořád se jen omlouvá ale má to vše tzv.v prdeli,

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Moc hezké upravené pro děti skluzavky atd..ale co z toho když služby stojí za nic a majitelé jsou drzí,nepříjemní a chovají se povýšeně :)

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Už nikdy v životě a s dětmi už vůbec né co se týče stravy !!!!!!!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 123
z 229 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Hb: Už nikdy - 25. 8. 2015 19:00

Naprosto souhlasil a majitel na něho není slov .....zloděj a porzonal nemá jelikož nevyplácí vyplaty reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Moravskoslezský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání