Napsat recenzi

HOTEL HRŮZY

Recenze hotelu AutoClub Hotel Morávka (Morávka Mountain Resort) *** (Česko - Moravskoslezský kraj - Morávka)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 552x
Recenze se líbila: 534 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

UPOZORNĚNÍ PRO VŠECHNY: Nejezděte do tohoto ,,hotelu" hrůzy a už vůbec NE s malými dětmi!!!!! Ještě dodatek pro majitele: Nebyli jsme klienti ze Slevomatu a už vůbec jsme neměli vše zadarmo!

Tento ,,hotel" (píšeno v uvozovkách, jelikož toto není hotel a neodpovídá ani 1 hvězdě) jsme si vybrali záměrně, jelikož jsme hledali něco vhodného pro děti. Dětem byl přizpůsobený pouze venkovním vybavením, kde se stejně nejvíce vyřádili rozmazlenci majitelů a ostatní děti z atrakcí vyštvávali. Ovšem vnitřek hotelu byl chuťovka. Už při příjezdu do hotelu, kdy na recepci opravdu nikdo nebyl, jsem ihned podotkla, že jsme si zaplatili hotel hrůzy, vypadal totiž podobně jako z amerických hororových filmů - všechno zastaralé, ošumtělé, bez jakéhokoliv personálu!!!! Už uvítání na recepci bylo chladné, nikdo nám nevěnoval žádnou pozornost...A pokoje jsou STRAŠNÉÉÉÉÉÉ! Chybí vybavení, všechno je zchátralé, a přímo NECHUTNÉ!!!! Co se týče dalších služeb: polopenze-ze snídaně by se nenajedlo ani 3 leté dítě, večeře- kuřecí steak byl nedodělaný-takže akorát hrozí chytnout nějakou bakterii.Vlastně všude v tomto ,,hotelu" na vás číhá nebezpečí, co se týče jídla, ubytování, bazénu...Okolí hotelů je sice krásné, ale nutno podotknout, že jsme jeli strávit dovolenou a né poslouchat vrtání a řezání budovy, která se staví přímo v areálu ,,hotelu" u bazénu, takže nehrozilo, aby se děti vyspali například v kočárku. Majitel taktéž seká trávník v dopoledních hodinách, kdy je u bazénu nejvíce lidí.A chování majitele??? Arogantní a sobecký frajírek, který rýžuje prachy na lidech, rodinách s dětmi a seniorech, bez ohledu na spokojenost svých klientů!!!!

URČITĚ TENTO HOTEL NEDOPORUČUJI NIKOMU!!!

Ubytování  průměrně (3/5)

KATASTROFA

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Horší než katastrofa!

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Celkový dojem  průměrně (3/5)

NEJHORŠÍ HOTEL V JAKÉM JSEM KDY BYLA a doufám, že už mám do konce života vybráno!!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 123
z 229 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Petr Stránský Havířov: Ubohost nadevše! - 25. 7. 2014 7:43

Vážený pane, jezdíme na tento hotel řadu let a ani letos tomu nebylo jinak. Naprosto nechápu co touto lží sledujete? Netvrdím, že je tento hotel nejlepší na světě, ale uvědomte si proboha, že platíte cenu turistické ubytovny a žádáte služby Hiltonu! My jsme měli pokoje vždy čisté, jídla byl dostatek a ve velmi dobré kvalitě. O LUXUSNÍM vnitřním bazénu a venkovním koupališti ani nemluvě! My na tento bazén dojíždíme téměř každý den až z Havířova a moc si to užíváme. Netvrdím, že se s majitely neznám. Ano, za ta léta je známe, stejně jako se znají naše děti, které si spolu hrají. Nejsou to žádní rozmazlenci - jak je nazýváte jen proto, že mají víc než ty Vaše. Nakonec, kdyby to bylo tak děsivé jak píšete, tak by jen sotva byl hotel nonstop plný a vybíraly si jej opakovaně nadnárodní společnosti k pořádání firemních akcí.. Ale co může člověk čekat, od ubožáka, který se neumí ani podepsat a zbaběle píše pod anonymní přezdívkou... reagovat

MELICHAŘÍKOVI: NAPROSTÝ SOUHLAS S PANEM STRÁNSKÝM - 7. 11. 2014 22:18

souhlasíme s Vámi, my jsme tam byli teď v listopadu a jsme naprosto spokojeni úplně se sším. LUXUSNÍ VÍKEND. V LÉTĚ JEDEME S CELOU RODINOU I ZNÁMÝMI NA DOVOLENOU! reagovat

StarýZnámý: Do toho do toho - 22. 2. 2015 1:00

To nemůžete myslet vážně :). Denně z Havířova na Morávku, když Olešnou máte minimálně o 10km blíž? Tomu se říká oběť. Ale hlavně co, děti, mají si kde hrát:) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Moravskoslezský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání