Napsat recenzi

Hezký odpočinek v romantickém prostředí.

Recenze hotelu AutoClub Hotel Morávka (Morávka Mountain Resort) *** (Česko - Moravskoslezský kraj - Morávka)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2014
Přečteno: 251x
Recenze se líbila: 407 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Chtěli jsme s manželem načerpat sil před vánoci a tak trošku zavzpomínat.

Hotel byl totiž postaven dobách raného socialismu a to svépomocí, zaměstnanci podniku OKD Salma, kde pracovali oba moji rodiče. Otec se tam dost nadřel a tak jsme na Salmu jezdili na rodinné dovolené hrazené tehdejším ROH. Znala jsem tam každý kout, a tak jsem se z nostalgie vrátila tam, kde nám bylo vždycky dobře.

Hotel se však změnil k nepoznání. Vše je nové a krásné. Tam kde kdysi bývaly ve sklepě diskotéky a zábavy je dnes vnitřní bazén a vůbec vše je tam nové a vkusné.

Jsem ráda, že někdo navázal na odkaz našich rodičů a toto středisko nedopadlo jako většina ostatních všude kolem. Ve vší úctě, tady to s podnikáním myslí opravdu vážně.

Ubytování  průměrně (3/5)

Pokoje dnes mají vlastní koupelnu a WC. Vše je útulné a čisté.

Jistě, dnes se staví jiným způsobem a za zcela jiných okolností, ale kdo tady zažil dobu o které jsem psala, musí být velmi mile překvapen. Hotel byl prostě postaven začátkem sedmdesátých let a s tím se dá sti jen těžko něco udělat. Na druhou stranu, bývalo to jedno z nejkrásnějších RS v tehdejší době a jeho kouzlo mu dle mého názoru zůstalo dodnes.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Jídlo bylo vynikající.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Moc příjemná a ochotná obsluha.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Areál dnes působí velkolepým dojmem a už nemá téměř nic společného s bývalým rekreačním střediskem Salma, což mi i trošku přišlo líto.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Vše okolo zůstalo naštěstí při starém. Nádherná příroda, křišťálová řeka a ty nádherné procházky panenskou přírodou. Morávka je prostě nádherná.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 123
z 229 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Moravskoslezský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání