Napsat recenzi

AutoClub Hotel Morávka - podvod na klienty, NEJEZDĚTE TAM !!!

Recenze hotelu AutoClub Hotel Morávka (Morávka Mountain Resort) *** (Česko - Moravskoslezský kraj - Morávka)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2017
Přečteno: 1 009x
Recenze se líbila: 292 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

POZOR nabídky hotelu jsou podvodem na zákazníky. Vyvěsí akční ceny na pobyty po slevových portálech a spoléhají na to, že se vždy najdou lidé, kteří chtějí strávit volné dny v prostředí Beskyd za "rozumný peníz". V tomto případě jsou však peníze za pobyt vyhozeny oknem. Najděte si jiný hotel............

Ubytování  průměrně (3/5)

Katastrofa. Ubytování a vybavení v hotelu je snad původní z dob hlubokého socialismu. Odhaduji rok, 1970. Na pokojích se netopí, neteče teplá voda, na cokoli sáhnete vám zůstane v ruce. Snad každý díl vybavení je poškozen (prkénko na WS, sprcha, dveře do sprchy, šatní skříň. Najít zásuvku pro nabíječku mobilu je nadlidský úkol, jednu jsme měli, 10 cm pod stropem..... Běžná jsou nefunkční světla na pokojích, chodbách.... Vcelku nebezpečné pro děti. Cokoli co může, odpadne zrezivělo nebo zcela chybí.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Vcelku hezký prostor restaurace je zcela degradován nabídkou kuchyně a občerstvení.

Nemají kuchaře, veškerá jídla připravuje pomocný personál z polotovarů....

Hranolky, smažený sýr z friťáku. Jakákoli omáčka je z konzervy, atd. Vlastně nejsou schopni uvařit jídlo z běžné nabídky nebo minutku. O kvalitě kuchyně svědčí, že běžně nabízejí pouze snídaně a večeře, přes oběd mají zavřeno. Nedá se objednat žádné jídlo mimo dohodnuté snídaně a večeře.

Jídlo je tak hnusné, že ani člověk, který se doma chce rychle odbýt "něčím rychlým", by si takový hnus neuvařil.

Jak uváděla jedna z recenzí, lepší jídlo v hospodě přes silnici.

O kvalitě chodu restaurace svědčí, že během našeho 3-denního pobytu se mimo snídaně a večere v restauraci nikdo nezdržoval. Nebylo také proč, nic se v ní nedalo koupit.....

Číšník si běžně nevšímá, že máte dopito a možná by jste si dal další nápoj. Objednané kafe jsme nedostali ani po 40 minutách. Nevím, jestli je to k smíchu nebo pláči.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Nic, mrtvo. Vše co hotel inzeruje je naprosto vybydlené, jako by se po 20let o vybavení nikdo nestaral. Vše rezavé, poničené, nefunkční.

Nechápu, v dnešní době.

Hotel celkově působí dojmem, že čeká na demolici. Už aby to bylo.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3/5)

Sjezdovka Sviňorky patří stejnému majiteli jako hotel. Tak že stejná kvalita nabídky.

1) Není kde zaparkovat, kapacita parkoviště je 5 aut.

2) WC je obrovský zážitek, více špinavé, zasmrádlé a poničené jsem v životě neviděl....

3) sněhová rolba je strejda s lopatou

Kvalita sjezdovky - pokud chcete zabít sebe nebo své děti, jeďte tam.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

V hotelu jsme se mimo přespání nezdržovali. Neměli nám co nabídnout.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Zklamání, znechucení, hnus. Nejezděte tam, je kupu krásných hotelů, které nabídnou co slíbí. Jsou jistě dražší, ale za své peníze dostanete slíbené služby a stravu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 123
z 229 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Petr Lukeš: Zcela jitě nejde o objektivní recenzi... - 2. 5. 2017 21:05

My jsme v tomto hotelu byli a máme zcela opačnou zkušenost. Nevím jestli jde o mstu, a nebo o vyřizování nějakých účtů, ale nic z toho není pravda. Žádné polotovary, ale výborný hovězí gulášek, vepřové se zelím s knedlíčkem a parádní steaky. Hotel byl plný a nikdo s kým jsme mluvili si nestěžoval. Sjezdovku majitelé zachránili a zproviznili teprve loni před nucenou dražbou, do které ji přivedla samotná obec Morávka. Z tohoto důvodu je nám zcela jasné, kdo asi píše tyto recenze. Měli byste se stydět! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Moravskoslezský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání