Napsat recenzi

Něco neskutečného!

Recenze hotelu Hotel Petr Bezruč ** (Česko - Moravskoslezský kraj - Frýdlant nad Ostravicí)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 420x
Recenze se líbila: 415 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Opravdu veliké zklamání a rozhořčenost. Měli jsme ubytování na 4 noci plus 1 prémiová noc, ale po čtvrté noci jsme předčasně odjeli. Prémiová noc byla za cenu polopenze v ceně 300Kč na osobu a to jsme nechtěli akceptovat, neboť jídlo má hodnotu nula.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Neudělujeme ani jednu hvězdičku, protože pokoj 307 horší než holobyt sociálně slabé rodiny... Po vstupu do pokoje jsme několik minut zůstali s otevřenou pusou stát. Zařízení je z roku 1985 v katastrofálním stavu včetně zatuchlosti. Vchodové dveře mají pouze kliky a dávejte si pozor aby Vám nezůstala v ruce!

Špinavý původní koberec se zašlapanými žvýkačkami, křesla odřená, špinavá a prosezená (raději jsem si pod sebe dala ručník), postele proležené s trojdílnou matrací a s "nějakou" podložkou přes matrace, která byla povlečená prostěradlem, a která se sesouvala z matrací. Povlečení bez knoflíků, polštář a deka flekaté... Nedá se na tom spát, bolela nás záda. Postel byla zřejmě na jiném místě a když se malovalo tak ji jen obtáhli a po přestěhování je na zdi nevylamovaný pruh.

V koupelně fascinující šňůry a igelitový závěs ve sprchovém koutu! Nalepené dva umělohmotné háčky, z toho jeden ulomený! Flek na stropu po každém umytí sousedů nad námi! Umyvadlo tak malé, že voda z baterie teče na nohy a na podlahu. a zapomeňte na pákové baterie!!! Záchod původní včetně záchodového prkénka a zřejmě i jednovrstvého toaletního papíru! Koupili jsme si vlastní...

Výhled na odpudivou střechu kotelny, kde k večeru byl velký "smrad" z kotle a každý den večer vyje pes, zřejmě v kotelně.

Jediné plus :-) ráno a večer teče teplá voda!

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Po příjezdu večeře, která je přidělená bez výběru, bohužel to byly studené těstoviny a nějakou masovou? směsí. Na další den je výběr ze tří jídel, ale zapečené těstoviny s tvarohem nepovažuji za jídlo za 150Kč. Večeře studené, bez chuti, bez které je i personál.

Snídaně jsou do 10hod, pokud přijdete v 9hod už nejsou hrnečky, lžičky, misky, ale i co na ně. A došla i horká voda na čaj, tak si dáte neidentifikovatelný instatní nápoj, pokud se Vám podaří ulovit skleničku. Cena polopenze neodpovídá kvalitě a druhům jídla (v nabídce samá "školní" jídla).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Naprosto deprimující! už jen vstup do hotelu, kde Vás uvítá zašlý několik let starý závěs a příšerná recepční (chováním), která neví co má dřív dělat, zda zvedat telefony (které ihned pokládala) nebo se Vám věnovat.

Internet za poplatek 60Kč pouze na recepci. Wifi v kavárně, ale nepoužitelné.

V rámci balíčku jsme měli 4 welness procedury, na které se musíte objednávat. Tak jsme si šli objednat v den příjezdu, ale bylo plno :-) až za dva dny :-) Další den jsme se šli opět objednat na procedury v 20,30hod, ale paní lázeňská nám řekla, že už končí (otevřeno je do 21hod!). Tak jsme procedury nevyužili!

Některý personál zachraňoval situaci vší silou, tak byli ochotní a usměvaví.

Placené parkoviště pro ubytované hosty!!!

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,2/5)

Pobyt v létě

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Na placeném parkovišti je půl metru hluboký propadlý kanál. Tenisové kurty zarostlé, ale jdou pronajmout... Raději jsme odjížděli na výlety hned po snídani, takže okolí hotelu jsme více nezkoumali.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Myslíte, že tam ještě pojedem?

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 133
z 271 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Leona: Naprostý souhlas - 20. 7. 2015 17:21

Tento pobyt je katastrofa, vyhozené peníze a ztráta času, Lysá hora v okolí to nezachrání. Majitel hotelu zloděj, klamavá reklama. Kdo nevěří, ať to zkusí. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Moravskoslezský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání