Napsat recenzi

Hotel Petr Bezruč

Recenze hotelu Hotel Petr Bezruč ** (Česko - Moravskoslezský kraj - Frýdlant nad Ostravicí)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 216x
Recenze se líbila: 303 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pobyt v hotelu byl pro nás velkým zklamáním. Nedivím se, že je tak často nabízen na slevových portálech. Málokterý zákazník se jim vrátí.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Velmi starý hotel s vybavením z 80. let. Přestože jsme si připlatili "novější" pokoj LUX, tak nás čekal pokoj s omaštěnou malbou, s prasklinami v omítce, starý špinavý koberec, komody s poškozenými šuplíky, nefunkční lampy. Jediné, co za to stálo, tak ten výhled z terasy na Lysou horu.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Nejsme nároční strávníci, ale v dnešní době si nemyslím, že je problém zajistit na snídani čerstvé pečivo. Také ranní tlačenku a aspik bych měnila za kvalitnější šunku.

Večeře byly celkem chutné (výběr ze 3. jídel), ale co nás nejvíce pobouřilo, tak nefungující obsluha a nepochopitelný systém objednávek a obsluhy. Na den předem objednanou večeři jsme čekali i 45 min a za celé 4 dny jsme se nedočkaly obsluhy na pití. Od druhého dne jsme si nosili své vlastní. Pro rodiny s malými dětmi byla večeře obrovskou zkouškou trpělivosti.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Překvapil nás starý typ výtahů, který v dnešní době nemůže vyhovovat bezpečnostním předpisům. Bazén se zakalenou vodou. Nabízený Whirpool bazén hned vedle klasického bazénu, kdo chtěl soukromí, měl smůlu. Venkovní hřiště ve zchátralém stavu.

Někteří starší hosté si stěžovali, že jim nefungují TV. Jejich odpovědí bylo, že mají chodit ven a neválet se na pokoji. Je to sice pravda, ale s malými dětmi by prarodiče uvítali večerní sledování, zvlášť, když je v ceně.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

jediná výhoda v hotelu

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Nikdy jsem žádnou recenzi nepsala, ale tento pobyl mě k tomu pobídl. Krásná okolní příroda si zaslouží lepší hotel než je tento a pan majitel by se nad tím měl zamyslet.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 133
z 271 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Moravskoslezský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání