Napsat recenzi

Nikdy víc

Recenze hotelu Penzion Tábor *** (Česko - Liberecký kraj - Lomnice nad Popelkou)

Hodnocení:
průměrně: 2,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 212x
Recenze se líbila: 377 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Přes jeden slevový portál jsem našla tento penzion. Zastávám názor, že se k návštěvníkům s poukazem nebo bez má provozovatel ubytování chovat stejně. V jiném případě nemá provozovatel poukazy poskytovat. Nedokážu posoudit, zda to bylo kvůli poukazu nebo se provozovatel a ostatní personál chová vždy stejně.

Prvním překvapením byla neschopnost potvrdit zamluvený termín. Až v den odjezdu na dovolenou po dalším telefonátu z naší strany přišel email, že máme rezervovaný termín.

Druhým překvapením byla strava. Hned prvním den jsme dostali k obědu jídlo, které samo o sobě nestálo za nic, a pro velký úspěch nás to stejné jídlo neminulo ani k večeři. Nemyslím si, že bychom potřebovali nějaké speciality, ale očekávám alespoň minimum kreativity a alepon trochu snahy, aby si návštěvník pochutnal.

Třetím nemilým překvapením se stal personál, který byl rád, že si "odmakal to svoje", a který fungoval až po obdržením spropitném.

Pak už přicházeli drobná překvapení v podobě obsazené terasy majiteli, ale žádného místa pro návštěvníky a dalších... Jak jsem již psala, nejsme nároční hosté (již několik let jezdíme na dovolenou do vodáckého kempu), ale přístup v tomto penzionu mě nemile zaskočil.

Penzion má skvělé umístění a krásnou rozhlednu. S trochou snahy by se hosté zajisté rádi vraceli, ale zatím se tomoto penzionu raději vyhnu.

Ubytování  průměrně (2,2/5)

Pezion má krásné umístění a okolí.

Strava a stravování  průměrně (2,3/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,1/5)

Nepříjemný a neochotný personál

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Celkový dojem  průměrně (2,1/5)

S trochou snahy by se hosté zajisté rádi vraceli, ale zatím se tomoto penzionu raději vyhnu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 11
z 35 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání