Napsat recenzi

Slabší průměr

Recenze hotelu Hotel Fit Fun *** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 316x
Recenze se líbila: 410 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel má evidentně nového majitele-investora. Využívá osvědčenou marketingovou strategii, aby přilákal nové návštěvníky a z nich se pak rekrutovali stálí hosté. Okolí a lokalita pro to mají ty nejlepší předpoklady, ale hotel má ještě příležitosti.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Vybavení pokoje dost retro, postel vypodložená pěti špalíčky z hoblované střešní latě, žádná židle ani křeslo, ale čisto a uklizeno s koupelnou po rekonstrukci.Na přespání a krátký odpočinek ok.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Z mého pohledu největší slabina.Hotelová jídelna má nedostatečnou kapacitu a kapacitě hotelu neodpovídá ani personál. Kdo přišel trochu později, měl už k večeři i snídani omezený výběr - ne že by na začátku byl nějak bohatý. Z podávaného sortimentu také vyplývá, že kuchař sice umí vařit, ale zasekl se v roce 1995. Dost překvapivé bylo také to, že permanentně docházely talíře. Samostatnou kapitolou je úroveň a počet restauračních provozů. Jeden lobby bar, jedna kavárna a jeden bar s hernou. Vše se zvláštně kombinovanou otevírací dobou a naprostým nedostatkem personálu, který se sice snaží, ale nestíhá.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Bazén volný, ale čistota nic moc. Pěkný dětský koutek u kavárny, personál příjemný, ale rozhodně ne profesionální.Něco na úrovni rodinného penzionu. Slušně vybavená půjčovna za rozumné ceny. Pozitivně hodnotím to, že je celý hotel nekuřácký. Ještě najít místo pro kuřáky dál od hlavního vchodu, aby tím smradem nemusel člověk každé ráno procházet a bylo by to super.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,9/5)

V červnu se tohle hodnotí dost špatně.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Na tomhle by mělo vedení hotelu postavit marketing. Pokud by se trochu chtělo, mohlo by přímé okolí hotelu být upravené tak, že by odtud ani člověk nemusel odcházet. Širší okolí hotelu super. Značené trasy, turisticky atraktivní místa, vše relativně snadno dosažitelné.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Jak jsem psal na začátku, slabší průměr. Dovedu si zde představit týden s partou kamarádů, kdy strávíme celý den na lyžích a večer zapaříme. Od wellnes rodinného hotelu bych však očekával víc. Je patrné, že do hotelu někdo investoval dost peněz, ale zdaleka to nestačilo. Hotel má předpoklady pro usazení se na špici ve své kategorii, ale zatím ty předpoklady zůstávají nevyužité...

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 86
z 187 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání