Napsat recenzi

Fit Fun - hotel hrůzy

Recenze hotelu Hotel Fit Fun *** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2017
Přečteno: 450x
Recenze se líbila: 390 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Vážení, všichni co se rozhodnete vydat se do tohoto domu hrůzy, tak vám poradím jediné.... nedělejte to ani zadarmo !!!! Majitele bych znárodnil a už nikdy mu nedovolil něco vlastnit. Ten kdo má hotel pronajatý, tak tomu by hygiena měla dát takovou pokutu, že by už nikdy nemohl podnikat v této činnosti o které nemůže vůbec nic vědět. Musím potvrdit, že veškerá negativa popsaná v předešlích recencí jsou naprosto pravdivá. Moje statečná žena a syn jsou ubytováni až do pátku 10.2.2017, ale já už to nedal a z hotelu jsem utekl v úterý. Ve čtvrtek nebo v pátek pojedu všechny vysvobodit a rozhodl jsem se pořidit i nějaké fotky jako důkaz toho, že se nejedná o pomluvu, ale skutečnost !!! Samozřejmě to budou muset být fotky zaměřené na jednotlivé neduhy a asi né všechno se mě podaří vyfotit. Tito lidé co mají tento stav na svědomí, jsou ostudou celého Harachova, kraje a tohoto národa !!!

Ubytování  průměrně (2,8/5)

TV - dva programy a ještě zrní, úhlopříčka menší než IPad, Trezor mimo provoz !!! Postele, povlečení hnus !!! Přetopíno.... urvaná termo.hlavice na radiátoru. Koupelna nemá ventilátor a to znamená, že.....:-)))

Sprcha stříká všude a igelitu na rezavých žabičkách se štítíte.sáhnout !!! Dvě žárovky ze tří nesvítí atd atd.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Hnus hnus hnus.....závodka, peklo, má vůbec smysl se opakovat v tom co už řeklo mnoho lidi před náma, ale úplně nejvíc sranda je, když otevřou přesně v 18:00 jídelnu na večeře a teď se tam hrne 100 hladových strávníků z celé EU a stojí frontu k lornám se žrádlem na kterém by si snad pošmákly jen prasata ! No jo no, ale když už mám zaplacenou polopenzi za 1 270,-/ á noc a osobu, ....:)))

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Vybaveni ? Dvě masažní křesla v recepci.... nejdražší inventář z celého hotelu :))

Služby ? Raději žádné nechtějte !!!

Personál ? Tragédie, neprofesionalita, amatérství, ......vedení žádné !!!

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,9/5)

To je vše na České poměry OK :))

To ale není zásluha hotelu Fit Fun

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Jóó dobrý, všude bordel, při oblevě nepřejdete parkoviště suchou nohou, přeplněný popelníky, atd. Co můžeme chtít za 150,- / á den za parkovné a to i přesto, že nemáte kde zaparkovat !!!

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Ten nejhorší, co jsem kdy měl !!!!

Tak lidičky...šup šup.... čeká na vás ten nejlepší zážitek v hororovém hotelu hrůzy Fit Fun :) a to za super ceny :) a až půjdete do wellness a poblejete se z toho, tak teprve vše pochopíte !!! Ne ne, teď vážně, prosím všechny a to i přesto, že je hotel na dobrém mistě u sjezdovky, nedávejte peníze ignorantům a amatérům, kterým nejde o nic jiného, než vycucat z lidí prachy. Mějte se fajn

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 86
z 187 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

lucie: negativni recenze zadna pravda - 11. 2. 2017 13:20

To že tu pomlouvate jak jen můžete a hážete spinu kde se da tak jsem proste nejezdete,ja byla spokojena rodina dovolená idealni ze se tu najde par ídiotu co si jen tahaji triko toho bych si nevšímala,kdyby hotel byt opravdu tak spatny nejezdi sem tyden cop tyden 500 lidi,ze mate pobyt ze slevového portálu co cekate? luxus ? personal na celem hotelu není amatersky to vy jste jenom banda co buzeruje a sama by to nezvladla lepe !!!!!!! s obsluhou na všech střediscích jsem byla naprosto spokojena !!!!! oni by vam to radi pujcily a zkuste si to a uvidíme kdo je tady neprofesionalni a amatersky !!!!! takze klidně prijedte a uvidíte sami ja se jsem rozhodne vŕatim a uziju si to tady jako 4 roky po sobe !!!!!! reagovat

Rcard: Re: negativni recenze zadna pravda - 12. 2. 2017 16:25

Vážená dámo, nepomlouvám, nýbrž konstatuji a popisuji dovolenou v tomto hotelu stejně jako mnoho lidí přede mnou. Ano, až na pár věcí s nadsázkou pro pobavení všech čtenářů si naprosto trvám na všem co jsem napsal. Teď k tomu co jste napsala Vy! Jste zaměstnanec hotelu, blázen, nebo člověk jehož vnímaní světa se zastavilo před mnoha a mnoha lety ??? Možná ještě nemáte mnoho zkušeností, aby jste mohla tyto věci hodnotit. Váš práh vnímaní světa kolem sebe nebyl ještě patřičně rozvinut. Ano, ta největší ostuda, proč je tam nepřetržitě těch 499 návštěvníku je jen proto, že poloha sjezdovek je přímo u hotelu. Většinu hostů tvoří zahraniční turisté a ti se opravdu už nikdy nevrátí a věřte nebo ne, ostudu, kterou ve světě máme, dá mnoho práce opět odpracovat těm poctivým a snaživým podnikatelům v této profesi. Předpokládám, že vy jste ta každá pětistá naivní a slepá klientka hotelu hrůzy Fit Fun. Přeji Vám mnoho zdraví a spousty šťastných pobytů v tomto hotelu. Doporučuji Vám po čtyřech letech změnu ! Možná poznáte, že jinde lidé svoji práci dělají dobře a s nadšením. Joo a ještě něco vážená dámo, vůbec nepomlouvám personál hotelu !!! ti se možná snaží v rámci svých možností a vědomostí, ale kritizuji vedení a majitele !!! Mějte pěkný den :) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání