Napsat recenzi

Welness pobyt

Recenze hotelu Hotel Bílý Hořec *** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 282x
Recenze se líbila: 307 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Příště ani zadarmo

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Pokoje hrozné.. míní koupelna, praskle umyvadlo a když se člověk osprchová, tak vám při sezení na wc kapala vysrazena voda od větráku, odporné zaprane ručníky se skvrnami, televize na pokoji velká jak běžný notebook a zasuvka jediné pod stolem. Nad oknem nám celou dobu létaly vosy, které zalétávaly někam do mezer mezi dřevem nad oknem.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Největší kapitola je jídlo! Hnus..výběr ze dvou jídel odpoledne si na recepci zaskrtnete co chcete, zlaté školní jídelna. Omáčka UHO a rosolovitá maso, mleté maso ve spagetach pro změnu s krupkami..vše bez chuti a mastné , jediné co šlo, byly snídaně

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Jedním slovem hnus! Parkoviště se ani nedá nazvat parkovištěm, kolem hotelu bordel, za hotelem ba parkovišti věcně vyhuluje personal který vypadá jak kdyby tam přijel na detoxikaci pobyt (číšník připomínající vyleceneho narkomana, dvě romky ve spinavem oblečení + slečna z recepce, ta byla snad v jednom kuse zhulena, na recepci cele tři dny trávila v něčem co připomíná noční košili z tesca s Tweetym...proste sbírka největších individuí v Krkonoších

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Bordel, zničena příjezdova cesta, uprostřed kanál, ze by tam člověk malém nechal nárazník, hned za hotelem ubytovna, jediné co je pěkné je výhled z hotelu

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Příšerný, už nikdy více, ještě, ze v okolí bylo co dělat a město je plné dobrých restauraci. doma jsem prala komplet všechno i s taskami se strachem co si odtamtud nepritahnem domu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 179
z 337 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání