Napsat recenzi

Hrůza a děs...

Recenze hotelu Hotel Bílý Hořec *** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2014
Přečteno: 403x
Recenze se líbila: 565 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dřív než začnu hodnotit hotel Bilý Hořec bych rád napsal, že ten mistr světa, který se v jedné z prvních recenzí vyjadřuje o lidech, kteří si na tento hotel stěžovali, jako o sockách, tak nejspíš sám pracuje pro CK pod názvem Socka a bude nejspíš i jejím majitelem, protože mu pobyt ve výše zmíněném hotelu připadal o.k. Já nabídku tohoto hotelu vnímám jako regulérní klamání spotřebitele...

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Pokoje špinavé, co víc...

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Co se týče stravy, tak jedna hvězdička jen ze soucitu. Snídaně, budiž. Párky, uzenina, sýr, čaj, vánočka, nějaké pomazánky. Večeře pátek - vepřová kotleta - podrážka a olejová buchta. Oběd sobota. Zelňačka - zelí to vidělo tak z rychlíku, hlavní chod špenát, výpečky a bramborový knedlík. Knedlík z prášku, nedovařený, špenát, jak rozmrazili, tak ohřáli a podali, o mase se snad nedá ani mluvit. Druhý chod na výběr špagety s mletým masem z konzervy, paráda. Co se týče pití, tak to jste si museli koupit, nebyla ani voda. Večeře sobota - vepřová kotleta s bramborem - studené, tuhé jako podrážka, rizoto bych použil jako obranu proti nepříteli a těstovinový salát jsem raději nezkoušel. Zákusek olejová buchta, co jim zbyla z pátku. V neděli ráno snídaně, to samé jako v sobotu, budiž a na oběd slibovali čočku na kyselo a kuře na paprice. Raději jsme se sbalili hned po snídani a hurá domů. Já to přežiju, ale přijde mi to dost nefér vůči rodinám, které na to šetří půl roku, a potom se musí účastnit parodie na wellness pobyt.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Spodní část hotelu není nehezká a personál, je milý. Wellness je, totální, katastrofa. Výřivka tak pro tři, bazén není, a jedna, malá, parní komora. Kapacita wellness tak 6 lidí a v hotelu jich máte tak 70. Pokud byste chtěli wellness privátně, nachystejte si 350 kč pro dva lidi za hodinu.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4/5)

Nebyl sníh, tak nemůžeme soudit.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Jediné štěstí bylo to, že v okolí hotelu jsou, krásné vodopády a výrobna skla.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Celkový dojem si udělejte sami. Ubytování hrůza, wellnes hrůza, jídlo kromě snídaně hrůza, poloha hotelu a personál ok.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 179
z 337 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání